djmarco Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Szukałem szukałem i znalazłem skuteczny sposób Oto on [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W załączniku potrzebne pliki reg This is the hidden content, please [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] or [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
juliazero Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Mam problem z tymi folderami, nie przeszkadza mi ich umiejscowienie tylko ze np jesli rozpakuję jakieś archiwum do dokumentów w exploratorze pojawia się drugi folder "Dokumenty". Da się to jakoś usunąć zeby się nie pojawiało ponownie?
Mr.T Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Armaros Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 TENxPrivacy – prosta metoda na wyłączenie szpiegowania w Windows 10 Jako, że nasz temat dotyczący pozbycia się modułów szpiegujących nowego dziecka Microsoft cieszy się dość dużą popularnością, postanowiliśmy totalnie ‚dowalić do pieca’ i stworzyć własną aplikację która automatycznie konfiguruje nasz system. W chwili obecnej za pomocą TENxPrivacy możecie : Usunąć usługę dmwappushservice Dezaktywować telemetrię Dodać wpisy do pliku hosts Zoptymalizować Harmonogram zadań Wyłączyć hibernację. Usunąć zbędne „kafelkowe” programy. Usunąć sufiks ‚-skrót’ z tworzonych skrótów Pozbyć się „Folderów” z widoku Ten komputer. Wyłączyć Windows Defender Wyłączyć aktualizacje automatyczne. Wyłączyć OneDrive. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Recommended Posts