konradpaluszek Posted May 29 Report Posted May 29 Witam. Poszukuję programu do oglądania i nagrywania IPTV, bardzo proszę o pomoc. Quote
jozef.k Posted May 29 Report Posted May 29 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
konradpaluszek Posted May 29 Author Report Posted May 29 Dziękuję. I on spełni moje oczekiwania? Quote
ziloth Posted May 30 Report Posted May 30 Hej! ...player ma trochę fajnych funkcji i nagrywanie ma. Quote
konradpaluszek Posted May 30 Author Report Posted May 30 Dzięki za playera, spełnia moje oczekiwania. Proszę mi jeszcze napisać jak nagrać jakiś program bez przerw? on nagrywa ale w kawałkach po np 40 sekund. Quote
konradpaluszek Posted May 30 Author Report Posted May 30 Chodzi mi o Time: i on jak nagrywa to dzieli na osobne pliki po 39 sekund. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jozef.k Posted May 30 Report Posted May 30 Kodi też ma nagrywanie w zakładce Telewizja tylko jest bardziej zaawansowany. Załącz technologię prób i błędów. Quote
Widzior Posted May 30 Report Posted May 30 Sprawdziłem sobie w tym programie różne playlisty .m3u i serwisy logowane po adresie + MAC i za każdym razem po chwili oglądania obraz zaczyna się opóźniać i wpada w kilkukrotną pętlę 1-2sekundowych powtórzeń i za chwilę kolejny odcinek video robi to samo. Dźwięk leci normalnie, a obraz się kaszani. A w VLC idzie bez problemu. Grzebałem godzinę we wszelkich ustawieniach i nic. Dla mnie ten program to szrot. Quote
jozef.k Posted May 31 Report Posted May 31 9 godzin temu, konradpaluszek napisał(a): Jak dodać .m3u do Kodi? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu masz stronkę o Kodi, do niektórych działów musisz założyć konto. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
ziloth Posted May 31 Report Posted May 31 Jak skonfigurować playlistę M3U w Kodi Z ekranu głównego Kodi przejdź do Add-ons > My Add-ons > PVR. Kliknij na PVR IPTV Simple Client > Configure W adresie URL M3U Play List wpisz adres pliku .m3u, a następnie kliknij OK. Jeśli miałeś już włączony PVR IPTV Simple Client, powinien się odświeżyć i pokazać, ile kanałów zostało załadowanych w prawym górnym rogu. Jeśli PVR IPTV Simple Client jest wyłączony, kliknij przycisk Włącz. Na ekranie głównym Kodi kliknij na TV, aby uruchomić playlistę M3U i zobaczyć, jakie kanały IPTV na żywo zostały załadowane. Jeśli nie masz ikony TV na ekranie głównym, przejdź do Ustawień > Interfejs > Skin > Configure Skin > Włącz TV i zostanie on dodany do głównego menu. Zaawansowane playlisty M3U w Kodi – Playlist Loader Powyższa metoda jest idealna do szybkiego i prostego ładowania plików M3U do Kodi. Jednak PVR IPTV Simple Client pozwala na ładowanie kolejnych list jednocześnie. jeśli chcesz wczytać wiele playlist M3U oraz inne fajne funkcje, sprawdź [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], aby uzyskać więcej informacji. UWAGA: Powyższe instrukcje są ważne dla domyślnej skórki Kodi w Estuary. Jeśli użyjesz niestandardowej konstrukcji lub ustawienia, te ekrany mogą wyglądać nieco inaczej, ale powinieneś uzyskać ten sam efekt. A przy okazji, mógłby mnie ktoś oświecić, jak ustawić odtwarzanie w pętli? Mam darmową listę IPTV i co chwilę przerywa odtwarzanie. Na tym dodatku: Simple IPTV nie mam takiej opcji. Chyba, że nie wiem jak ustawić. Quote
konradpaluszek Posted May 31 Author Report Posted May 31 Jestem tu i co dalej? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jozef.k Posted May 31 Report Posted May 31 Dostałeś instrukcje,przełącz sobie na Polski jak nie znasz kompletnie angielskiego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
konradpaluszek Posted May 31 Author Report Posted May 31 OK, dzięki, już mam język polski, a jak dodać playlistę z programami? Quote
jozef.k Posted May 31 Report Posted May 31 3 godziny temu, jozef.k napisał(a): 12 godzin temu, konradpaluszek napisał(a): Jak dodać .m3u do Kodi? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu masz stronkę o Kodi, do niektórych działów musisz założyć konto. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No nie trochę pomyślunku i własnej inicjatywy za rączkę nie będę cię prowadził,jak jest Kodi za trudne dla ciebie to zrezygnuj z niego. Quote
konradpaluszek Posted May 31 Author Report Posted May 31 OK, dodałem listę z kanałami. Proszę jeszcze mi napisać jak nagrać dany kanał. Będę bardzo wdzięczny. Quote
konradpaluszek Posted June 11 Author Report Posted June 11 Jak włączyć odtwarzanie w pętli w KODI? Quote
wbak1102 Posted Sunday at 06:16 PM Report Posted Sunday at 06:16 PM W dniu 11.06.2026 o 07:44, konradpaluszek napisał(a): Jak włączyć odtwarzanie w pętli w KODI? Tu jest odpowiednia stronka do zadawania takich pytań. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jozef.k likes this Quote
Recommended Posts