Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sprawdziłem sobie w tym programie różne playlisty .m3u i serwisy logowane po adresie + MAC i za każdym razem po chwili oglądania obraz zaczyna  się opóźniać i wpada w kilkukrotną pętlę 1-2sekundowych powtórzeń  i za chwilę kolejny odcinek video robi to samo. Dźwięk leci normalnie, a obraz się kaszani. A w VLC idzie bez problemu. Grzebałem godzinę we wszelkich ustawieniach i nic. Dla mnie ten program to szrot.

Posted
9 godzin temu, konradpaluszek napisał(a):

Jak dodać .m3u do Kodi?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Tu masz stronkę o Kodi, do niektórych działów musisz założyć konto. 

Posted

Jak skonfigurować playlistę M3U w Kodi

1. Z ekranu głównego Kodi przejdź do Add-ons > My Add-ons > PVR.
  2. Kliknij na PVR IPTV Simple Client > Configure
  3. adresie URL M3U Play List wpisz adres pliku .m3u, a następnie kliknij OK.
  4. Jeśli miałeś już włączony PVR IPTV Simple Client, powinien się odświeżyć i pokazać, ile kanałów zostało załadowanych w prawym górnym rogu.
  5. Jeśli PVR IPTV Simple Client jest wyłączony, kliknij przycisk Włącz.
  6. Na ekranie głównym Kodi kliknij na TV, aby uruchomić playlistę M3U i zobaczyć, jakie kanały IPTV na żywo zostały załadowane.
  7. Jeśli nie masz ikony TV na ekranie głównym, przejdź do Ustawień > Interfejs > Skin > Configure Skin > Włącz TV i zostanie on dodany do głównego menu.

Zaawansowane playlisty M3U w Kodi – Playlist Loader

Powyższa metoda jest idealna do szybkiego i prostego ładowania plików M3U do Kodi. Jednak PVR IPTV Simple Client pozwala na ładowanie kolejnych list jednocześnie.

jeśli chcesz wczytać wiele playlist M3U oraz inne fajne funkcje, sprawdź [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], aby uzyskać więcej informacji.

UWAGA: Powyższe instrukcje są ważne dla domyślnej skórki Kodi w Estuary. Jeśli użyjesz niestandardowej konstrukcji lub ustawienia, te ekrany mogą wyglądać nieco inaczej, ale powinieneś uzyskać ten sam efekt.

A przy okazji, mógłby mnie ktoś oświecić, jak ustawić odtwarzanie w pętli?
Mam darmową listę IPTV i co chwilę przerywa odtwarzanie. Na tym dodatku: Simple IPTV nie mam takiej opcji.
Chyba, że nie wiem jak ustawić. 

Posted

Dostałeś instrukcje,przełącz sobie  na Polski jak nie znasz kompletnie angielskiego.

Posted
3 godziny temu, jozef.k napisał(a):
12 godzin temu, konradpaluszek napisał(a):

Jak dodać .m3u do Kodi?

Tu masz stronkę o Kodi, do niektórych działów musisz założyć konto. 

No nie trochę pomyślunku i własnej inicjatywy  za rączkę nie będę cię prowadził,jak jest Kodi za trudne dla ciebie to zrezygnuj z niego.

Posted
W dniu 11.06.2026 o 07:44, konradpaluszek napisał(a):

Jak włączyć odtwarzanie w pętli w KODI?

Tu jest odpowiednia stronka do zadawania takich pytań. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

jozef.k likes this