Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, czy ktoś używa tej poczty systemowej?

Ustawiłem w niej swoje konto na o2.pl i mam problemy. Strasznie długo odbiera mi pocztę, obrazy zawartości maila potrafi ładować ponad pół h, do tego co jakiś czas wyrzuca mi okienko z nazwą użytkownika i hasłem (po ilości wykropkowanego hasła stwierdzam że jest ono za długie, zmiana na właściwe przynosi chwilowy efekt bo za jakiś czas znów okienko pojawia się ze złym)

Czy ktoś ma podobne problemy?

Dzięki za pomoc wszystkim.

Posted

Tak próbowałem ale wciąż problemy z synchronizacją, pobiera nie pobiera do kitu. Zalogowałem się na konto lokalne i przestał działać (pozornie))

Wysłano z I9505

Posted

Witam, czy ktoś używa tej poczty systemowej?

Ustawiłem w niej swoje konto na o2.pl i mam problemy. Strasznie długo odbiera mi pocztę, obrazy zawartości maila potrafi ładować ponad pół h, do tego co jakiś czas wyrzuca mi okienko z nazwą użytkownika i hasłem (po ilości wykropkowanego hasła stwierdzam że jest ono za długie, zmiana na właściwe przynosi chwilowy efekt bo za jakiś czas znów okienko pojawia się ze złym)

Czy ktoś ma podobne problemy?

Dzięki za pomoc wszystkim.

Bo kopia poczty idzie też na serwery MS. ;)

I to nie żart. :blink:

Ale faktycznie coś za długo.

Posted

A i jeszcze być może jedno istotne info. Skonfigurowałem Gmaila w tej poczcie i szybko w miarę chodziło, i wiadomości odbierało i pobierało obrazy z maili ale gmail u mnie prawie pusty, znikoma w nim ilość przychodzącej poczty. Za to na o2 mam tego dużo i już odebranej i tej co przychodzi na bieżąco.
Inna sprawa że jak miałem oba konta to wchodząc w opcje gmaila mogłem coś pozmieniać tam gdzie są ustawienia a tu gdzie o2.pl ustawienia są takim wyblakłym kolorem i jest napisane - trwa synchronizowanie (i tak przez cały czas, jest dostępna jedynie opcja - usuń konto)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information