Jump to content

msi afterburner!!! Czemu blokuje Windows? Czemu wyskakuje okno o przestarzałej aplikacji itp.? AMD Ryzen 7 5700G + Asus Prime B450-Plus + 16 GB Lexar 3200 + Asus GTX 1070 ROG Strix 8 GB Gaming

Recommended Posts

Posted

Ludzieee pomocy, co zrobić z tym fantem… MSI Afterburner wywala mi albo okno z dialogiem, albo blokuje update w Windowsie, albo okno w starcie o aktywacji. Straszne psikusy robi. Czy ktoś miał tak i to naprawił? Wszystkiego próbuję.

Posted

to nie jest normalne zachowanie dla MSI Afterburner i  wygląda mi to na syf w systemie.

no ale dobra. odinstaluj RTSS = RivaTuner Statistics Server i zobacz czy problem znika

a potem zobaczymy i podaj czy  to Windows 10 czy 11?
Skąd pobrałeś Afterburnera?
Co dokładnie pisze w tym oknie aktywacji?

Posted
1 hour ago, Cinek86lol said:

LUDZIEEE POMOCY CO ZROBIĆ Z TYM FANTEMMMMMMM ........ MSI AFTERBURNER WYWALA MI ALBO OKNO Z DIALOGIEM ALBO BLOKUJE UPDATA W WINDOWSIE ALBO OKNO W STARCIE O AKTYWACJI STRASZNE PSIKUSY ROOBI  CZY KTOŚ MIAŁ TAK I TO NAPRAWIŁ WSZYSTKIEGO PRUBUJE

1. Musisz się tak drzeć niczym stare prześcieradło?
  2. Słyszałeś o takim wynalazku, jak słownik ortograficzny?
  3. Próbowałeś zgłosić się z takim opisem problemu oraz z tak przedstawionymi komunikatami do - ja wiem - wróżbity Macieja? Bo dysponując tak „potężną” dawką informacji, to chyba on może być w stanie pomóc, acz… 🤔
Achon likes this
Posted

Koparkowcy mają używanie? :22

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

win 10 pro , win 10 enterprise ,win 11  sterowniki najnowsze na tą chwile, pozatym staram sie nie instalować sterowników z automatu windowsa zara po instalce zastanawiam sie czy po prostu cpu nie lubi sie z gpu co gorsza że cpu ma zintegrowaną grafike jednak i tak jest ona wyłączona zarówno w bios jak i windows nie mam zielonego pojęcia .... pamięć lexara mam ddr4 3200mhz na xmp 16gb i w 2x8gb oraz mam jeszcze w rezerwie jedną całą 16gb jak wiadomo ciut wolniejsze opużnienie... chłodzenie cieczą wymieniałem pod koniec tamtego roku działą elegancko bez podświetlenia pozatym jestem zdania że komputer to nie choinka sorki że tak pisze ale męcze sie z tym od 29godzin z przerwą jedno godzinną 

DYSKI SSD 3X ORAZ  1X NVME 1TB

APLIKACJE POSIADAM Z ZAUFANEJ STRONY  Guru3d.c...m

Posted
3 godziny temu, Cinek86lol napisał(a):

APLIKACJE POSIADAM Z ZAUFANEJ STRONY  

Temat główny poprawiłem

Jak nie przestaniesz pisać z Caps Lockiem  to Twoja przygoda zakończy się banem

Posted
4 hours ago, Cinek86lol said:

win 10 pro , win 10 enterprise ,win 11  sterowniki najnowsze na tą chwile, pozatym staram sie nie instalować sterowników z automatu windowsa zara po instalce zastanawiam sie czy po prostu cpu nie lubi sie z gpu co gorsza że cpu ma zintegrowaną grafike jednak i tak jest ona wyłączona zarówno w bios jak i windows nie mam zielonego pojęcia .... pamięć lexara mam ddr4 3200mhz na xmp 16gb i w 2x8gb oraz mam jeszcze w rezerwie jedną całą 16gb jak wiadomo ciut wolniejsze opużnienie... chłodzenie cieczą wymieniałem pod koniec tamtego roku działą elegancko bez podświetlenia pozatym jestem zdania że komputer to nie choinka sorki że tak pisze ale męcze sie z tym od 29godzin z przerwą jedno godzinną 

APLIKACJE POSIADAM Z ZAUFANEJ STRONY  Guru3d.c...m

1) NIE DRZYJ SIĘ
2) Słyszałeś o czymś takim, jak interpunkcja?
3) Jak wiadomo ciut wolniejsze co? Ponownie spytam, czy słyszałeś o czymś takim, jak słownik ortograficzny? Poza tym - jeżeli już, to może być wyższe/większe lub niższe/mniejsze, a nie wolniejsze…
4) Jeżeli z Guru3D.com to powinno być w porządku, choć dlaczego nie ze strony producenta?
5) Jaka jest kondycja fizyczna dysku?
6) Jaka jest kondycja logiczna systemu plików?
7) Jaka jest spójność logiczna plików systemowych?

Skoro system stawiany kilka razy (jakie źródło swoją drogą?), zainstalowany program drze pysk, że ma uszkodzone pliki to może to sugerować uszkodzony/zdychający dysk. 

Widzior likes this
Posted
4 godziny temu, Mr.T napisał(a):

Jak nie przestaniesz pisać z Caps Lockiem  to Twoja przygoda zakończy się banem

Pomimo że wielkie litery są uznawane za krzyk i przejaw agresji mnie osobiście to nie przszkadza a straszenie banem za takie czyny to głupota

Posted
3 godziny temu, RIcoRicowski napisał(a):

1) NIE DRZYJ SIĘ
2) Słyszałeś o czymś takim, jak interpunkcja?
3) Jak wiadomo ciut wolniejsze co? Ponownie spytam, czy słyszałeś o czymś takim, jak słownik ortograficzny? Poza tym - jeżeli już, to może być wyższe/większe lub niższe/mniejsze, a nie wolniejsze…

Lubisz bawić się w nauczyciela polskiego? lepiej byłoby skupić się na rozwiązaniu problemu,

poprawianie innych bardziej psuje atmosferę forum niż kilka wielkich liter,

jesteśmy tu żeby naprawiać sprzęt a nie pisać dyktanda.

Posted

Problem rozwiązany!

Jeśli ta strona ma pomagać z takim podejściem  jak przykłady zdań napisanych  w stronę mojej osoby to nie widzę  tu wspólnego dialogu

Nie jestem złośliwy ale "TEN"  problem  z pc który może się zdarzyć każdemu ,w dalszym etapie może konkretnie uszkodzić czyjąś  winde a nawet piaskownice

Jest to związane z IDM  (dalej leci po usługach...)  resztę pozostawię dla siebie za tak sympatyczne powitanie . 

Przepraszam za pisownie oraz CapsLocka jeśli kogoś uraziłem  "PRZYCISK MI SIE CZASAMI BLOKUJE"

BRAWO 

Posted
Godzinę temu, Cinek86lol napisał(a):

Przepraszam za pisownie oraz CapsLocka jeśli kogoś uraziłem  "PRZYCISK MI SIE CZASAMI BLOKUJE"

Przepraszam za tych nauczycieli pożal się boże i nie zdziwię się że tu więcej nie zajżysz  Powodzenia 👋

Posted
5 hours ago, christopher732 said:

Lubisz bawić się w nauczyciela polskiego? lepiej byłoby skupić się na rozwiązaniu problemu,

poprawianie innych bardziej psuje atmosferę forum niż kilka wielkich liter,

jesteśmy tu żeby naprawiać sprzęt a nie pisać dyktanda.

Standardowe tłumoczenie (pisownia celowa) kolejnego obrońcy uciśnionego. Dla którego włączenie sprawdzania pisowni najwyraźniej jest na tym poziomie skomplikowania co zrozumienie teorii strun. Wiesz - to  jak piszesz też jest oznaką tego, jaki masz stosunek do odbiorócw. To po pierwsze (aha  - tak przy okazji - zajRZysz). 

Po drugie - zadano konkretne pytania, odpowiedzi zero. Po drugie – trudno cokolwiek wymyśleć po takim „zalewie” konkretnych inaczej informacji. Jak wspomniałem wyżej - na pytania konkretne konkretnych odpowiedzi brak. Dostałeś jakąkolwiek odpowiedź na zadane przez siebie pytania? Tak? Nie? Masaj? No właśnie. To też świadczy o pytającym.

Widzior likes this
Posted
Godzinę temu, RIcoRicowski napisał(a):

Wiesz - to  jak piszesz też jest oznaką tego, jaki masz stosunek do odbiorców

zadano konkretne pytania, odpowiedzi zero

trudno cokolwiek wymyśleć po takim „zalewie” konkretnych inaczej informacji

W samo sedno :good3:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information