redbull89 Posted February 16 Report Posted February 16 Zapraszam Was do sprawdzenia mojej gry robionej na silniku Unity. Jest to moja pierwsza gra wiec nie spodziewajcie się niczego specjalnego po tej platformówce. Nie mam doświadczenia w robieniu gier, do tej pory pisałem jedynie bardzo proste programy na własny użytek wiec jest to w zasadzie zapis mojego procesu nauki. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam tez przygotowany build dla XBOX, skonfigurowane konto dewelopera itd wiec wrzucę to tez na konsole ale to za jakiś czas. Gra oczywiście jest darmowa, wystarczy wybrać: "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]" Quote
nowator81 Posted February 16 Report Posted February 16 Skup się może na jednej rzeczy bo widać bierzesz wiele srok za jeden ogon. Widać że sam nie wiesz czego chcesz i do czego dążysz, no chyba że do tego żeby na łosiach zarobić grosza i to na żenującej stawce... A "twoje" pseudo prace/projekty" niestety są mierne, niedopracowane, mimo iż wszystko na czyjejś robocie i tylko mizernie przerabiane... Quote
Kosiara Posted February 16 Report Posted February 16 1 godzinę temu, redbull89 napisał(a): Zapraszam Was do sprawdzenia mojej gry robionej na silniku Unity. Jest to moja pierwsza gra wiec nie spodziewajcie się niczego specjalnego po tej platformówce. Nie mam doświadczenia w robieniu gier, do tej pory pisałem jedynie bardzo proste programy na własny użytek wiec jest to w zasadzie zapis mojego procesu nauki. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam tez przygotowany build dla XBOX, skonfigurowane konto dewelopera itd wiec wrzucę to tez na konsole ale to za jakiś czas. Gra oczywiście jest darmowa, wystarczy wybrać: "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]" Chętnie sprawdzę w domku. Quote
redbull89 Posted February 16 Author Report Posted February 16 58 minut temu, nowator81 napisał(a): niestety są mierne, niedopracowane, mimo iż wszystko na czyjejś robocie i tylko mizernie przerabiane... Zluzuj trochę. Wszystko co robię jest za darmo w ramach samorozwoju. Jedyne pieniądze jakie kiedykolwiek zarobiłem na swoich hobbistycznych projektach to kilka stówek do wydania na barze gdy grałem support przed O.S.T.R... oprócz tego wyłącznie inwestuje w swoje pasje i większość rzeczy robię "do szudflady". O jakim przerabianiu czyjejś roboty piszesz? w grze użyłem wyłącznie 4 assetów postaci (z poszanowaniem licencji), bo siedziałem kilka dni nad animacja ruchu swoich koślawych grafik i stwierdziłem ze na tym etapie nie ma sensu wymyślać koła na nowo Ze mierne i nie niedopracowane - ok to jest krytyka która przyjmuje natomiast nie potrzebnie takie prywaty i insynuacje są zwyczajnie słabe i dziecinne. Dobrze wiem czego chce - uczyć się nowych rzeczy, rozwijać w różnych dziedzinach małymi krokami w wielu obszarach bo to wszystko gdzieś tam się łączy. Takie podejście sprawiło że przeżyłem wiele ciekawych ... czasem epickich momentów w życiu których nigdy bym nie przeżuł gdyby zamknął się w jednej szufladce. Nie wpycham na siłę swoich rzeczy niczym ulotkarz w centrum miasta tylko zostawiam .Nie znam Cię i puki co nie jesteś dla mnie autorytetem wiec dopóki nie poznam Cię lepiej (co pewnie nie nastąpi) pozwól że zostanę przy swoim chwytaniem każdej zajawki która przynosi mi życie Tym się różni hobby i zabawa od pracy. Robie co chce i kiedy mam na to ochotę. Mogę robić 100 rzeczy na raz albo zwyczajnie nie robić nic. Ostatnio maluje z dziećmi obrazy... takie wiesz niedopracowane i mizerne ale dla mnie są super. Wszytkiego dobrego. PS: dostałem już kilka zwrotek merytorycznych, technicznych odnośnie działania gry tak że będę powolutku w swoim tempie to naprawiał zdzisiek24, wislak00 and balusiek like this Quote
nowator81 Posted February 16 Report Posted February 16 9 minut temu, redbull89 napisał(a): Ostatnio maluje z dziećmi obrazy... Na tym się skup to się chwali choć nie ukrywam zastanawia mnie Twój wiek i "pasja" w odniesieniu do żenującego obnoszenia się z nazewnictwem - redbullosiemdzieweięćpeeschaajensidekompany to raczej wszystko wyjaśnia a "TWOJA" gra jest dla gimbazy z zasady na YouTube w typie "JAK ZACZĄĆ"... Quote
redbull89 Posted February 16 Author Report Posted February 16 6 godzin temu, nowator81 napisał(a): redbullosiemdzieweięć... Podpisano Nowatorosiemjeden W odniesieniu do Twojego nazwenictwa... Zrobiłeś mi dzień tym przytykiem. To trochę tak jakby... łysy śmiał się rudego (z całym szacunkiem dla łysych i rudych). Dziękuję za tą wymianę zdań. A żeby nie było że tak poprostu odpowiadam na zaczepki to chciałem zaznaczyć że zajrzałem żeby dopisać info o tym iż poprawiłem już pierwsze najpoważniejsze błędu (kontrolery od x360 i Xbox one już działają, naprawiłem też skalowanie bo na monitorach panoramicznych była słabo...) zaraz wrzucę poprawioną grę PS: już załadowałem poprawioną wersję, Build pod XBOX też już śmiga na konsoli Quote
Kosiara Posted February 17 Report Posted February 17 @redbull89 Gdzie jest jakiś przycisk download na tej stronie? Quote
redbull89 Posted February 17 Author Report Posted February 17 4 godziny temu, Kosiara napisał(a): @redbull89 Gdzie jest jakiś przycisk download na tej stronie? Na samym dole strony jest przycisk. Kosiara likes this Quote
Kosiara Posted February 18 Report Posted February 18 W dniu 17.02.2026 o 18:23, redbull89 napisał(a): Na samym dole strony jest przycisk. Ciekawe, bo jak pisałem tego posta to nie było. Już mam i będę testował. Edit: @redbull89 Chwilkę pograłem, Pad od Xboxa działa normalnie. Powiedz mi czy w tym pierwszym poziomie da się atakować przeciwników? Bo próbowałem i nic z tego. Atak działa, ale im nic nie robię. redbull89 likes this Quote
Anais Houston Posted July 20 Report Posted July 20 This [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] provides an amazing experience with smooth gameplay, exciting features, and impressive improvements. I really enjoy the enhanced options that make the game more fun and convenient to explore. The performance is stable, and the additional features create a fresh experience for players. This Mod APK is a great choice for anyone who wants to discover new possibilities and enjoy more entertainment. Thanks to the developers for creating such a fantastic mod apk game with continuous updates and valuable enhancements! Quote
Recommended Posts