dna111 Posted January 23 Report Posted January 23 Witam Od jakiegoś czasu wyświetla się coś takiego jak na screenie. Do tego portu mam podłączony hub usb . Odpinałem hub i inny podłączałem nowy stary i wraz to samo . Macie jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem w systemie windows 11 25h2 Aby ten komunikat się nie wyświetlał muszę się zalogować i odpiąć a potem z powrotem podłączyć hub usb? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
RIcoRicowski Posted January 26 Report Posted January 26 On 1/23/2026 at 5:18 PM, dna111 said: Witam Od jakiegoś czasu wyświetla się coś takiego jak na screenie. Do tego portu mam podłączony hub usb . Odpinałem hub i inny podłączałem nowy stary i wraz to samo . Macie jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem w systemie windows 11 25h2 Aby ten komunikat się nie wyświetlał muszę się zalogować i odpiąć a potem z powrotem podłączyć hub usb? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sprawdzić tego huba na innym komputerze / jakiejś dystrybucji live Linuxa. Ile portów ma hub i ile urządzeń jest do niego jednocześnie podłączonych? Ma jakiś dodatkowy zasilacz? Quote
dna111 Posted January 30 Author Report Posted January 30 Hub działa bo po podłączeniu ponownym wszystko hula . A po restarcie wraz wywala błąd. Jaka to może być przyczyna ? Sprawdzałem na innym kompie i działa ma 7 portów ale używam max. 4. Nawet filmiki z youtube nie pomogły takie jak plan zasilania lub modyfikacja rejestru (dodawanie klucza) Macie jakieś pomysły ? Quote
Recommended Posts