AlexJones Posted January 18 Report Posted January 18 Gdy w przeglądarce Opera włączę synchronizację z kontem Opera to niektóre strony internetowe na przykład [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] otwierają się ponad minutę. Zanim się włączy synchronizację z kontem Opera to wszystkie strony internetowe się szybko otwierają. Po włączeniu synchronizacji z kontem przeglądarki Opera i wyłączeniu wszystkich wtyczek w przeglądarce Opera nadal niektóre strony internetowe otwierają się ponad minutę. Po wyłączeniu synchronizacji w przeglądarce Opera i odinstalowaniu wszystkich wtyczek w przeglądarce Opera nadal niektóre strony internetowe otwierają się ponad minutę. Tylko wtedy przeglądarka internetowa Opera szybko wczytuje wszystkie strony internetowe zanim ma włączoną synchronizację nawet gdy jest zaśmiecona wtyczkami to bez synchronizacji szybko otwiera wszystkie strony internetowe. Gdy się włączy synchronizację w przeglądarce Opara to wyłączenie synchronizacji nic nie da. Już zawsze niektóre strony internetowe się otwierają ponad minutę chyba że się usunie foldery C:\Users\Nazwa Użytkownika\AppData\Local\Opera Software\ i C:\Users\Nazwa Użytkownika\AppData\Roaming\Opera Software\ ale rok temu jeszcze przeglądarka internetowa Opara szybko otwierała wszystkie strony internetowe z włączoną synchronizacją z kontem Opera. Przeglądarka Opera jest 64 bitowa na 64 bitowym Windowsie Pro 22H2 PL. Quote
ampa Posted January 18 Report Posted January 18 Mam najnowszą operę na win 11 dwa dni temu instalowałem i nie mam problemu, synchronizacja włączona. Może po prostu nie używaj synchronizacji. Zrób sobie kopię zakładek i haseł bo teraz opera to umożliwia. Użyłem synchronizacji aby przywrócić zakładki i hasła ale coś się zwiesiło i wszystkie poszły w piach, o ile zakładki miałem i przywróciłem to niestety hasła (które na szczęście miałem zapisane na kartce) musiałem ręcznie wklepać. Nauczony tym świeżym doświadczeniem (pomimo iż mam włączoną synchronizację) to zrobiłem kopię na inny dysk. Quote
Recommended Posts