mtblanc4810 Posted January 10 Report Posted January 10 Witam , mam pytanie czy jest jakiś Windows 11 zmodyfikowany przez Sromotnika , robił poprzednio takie fajne mody ??? Quote
LAGUNA Posted January 10 Report Posted January 10 tego przeca więcej niz komputerów na rynku Dział Modyfikacje - SROM-otnik wislak00 and keri38 like this Quote
keri38 Posted January 10 Report Posted January 10 I mamy kosmonautę z księżyca uszczypnijcie mnie ,co to za pokolenie strach się bać boniek and JHarddyy like this Quote
Marcus76 Posted January 10 Report Posted January 10 2 godziny temu, keri38 napisał(a): I mamy kosmonautę z księżyca uszczypnijcie mnie ,co to za pokolenie strach się bać Jak już kiedyś napisałem, nowe pokolenie to jakaś porażka, niedorajdy życiowe i to delikatnie mówiąc, bo inne słowa (określenia) przychodzą mi na myśl. ramhell, JHarddyy and boniek like this Quote
Kaizen Posted January 11 Report Posted January 11 Strzelacie jak kulą w płot. Nie widzicie, że to senior z października 48r? 21 godzin temu, mtblanc4810 napisał(a): czy jest jakiś Windows 11 zmodyfikowany przez Sromotnika Tak, tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted January 11 Report Posted January 11 1 godzinę temu, Kaizen napisał(a): Strzelacie jak kulą w płot. Nie widzicie, że to senior z października 48r? A skąd wiesz, że nie 4 sierpnia 2010? JHarddyy likes this Quote
LAGUNA Posted January 11 Report Posted January 11 Równie dobrze może być 4810 Dni. Dajcie spokój człowiek się zapytał i tyle, a że się pogubił w tematach co w tym złego. Quote
Recommended Posts