Delintik Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 Co bardziej polecacie żeby pozbyć się defendera w windowsie 10? Defender Remover 12.8.4 czy Defender Control v2.1? Zależy mi żeby później nie było też żadnych powiadomień w stylu "włącz zaporę! Twój komputer jest narażony na ataki", "zapora jest wyłączona! Włącz ją!!!" Quote
LAGUNA Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 Windowsa już z usuniętym defenderem. Jak wiesz co robić to jeden ptok, bierz nowszy. ramhell, zen888 and Delintik like this Quote
Widzior Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 Mam wywalony Defender Removerem w LTSC od maja i zero problemów. Zbiorcze aktualizacje wchodzą, jedynie przywracają pliki i katalogi Defendera, ale jest on nadal całkowicie nieaktywny. Ja po zbiorczych aktualizacjach ponownie odpalam Defender Removera i je ładnie usuwa. Delintik and stens like this Quote
wlodeusz Posted December 10, 2025 Report Posted December 10, 2025 najpierw wyłączyć skryptem Defender Setting, potem Remover od Sromotnika. I po ptakach. Quote
stig Posted December 18, 2025 Report Posted December 18, 2025 Używam Defender Control i jest tylko jedno powiadomienie parę minut po włączeniu kompa. Potem cisza. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
dna111 Posted December 18, 2025 Report Posted December 18, 2025 Spróbuj tego. This is the hidden content, please [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] or [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Eleks Posted December 18, 2025 Report Posted December 18, 2025 6 godzin temu, stig napisał(a): Używam Defender Control i jest tylko jedno powiadomienie parę minut po włączeniu kompa. Potem cisza. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możesz się tego łatwo pozbyć wyłączając powiadomienia "Zabezpieczenia i konserwacja". Nic nie będzie wyskakiwać. Quote
Recommended Posts