Encore69 Posted November 26, 2025 Report Posted November 26, 2025 Witam...jak w temacie chce zrobić przesiadkę na 2k i szukam jakiegoś fajnego monitora a jako ze wybór jest ogromny to chciałbym poznać jakieś wasze propozycje do 900zl myślę ze mozna coś fajnego trafić...monitor ma służyć do grania,internetu,jakiś film,serial itp...osobiście myślę poważnie nad tym modelem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale może macie jakieś inne propozycje. Quote
Widzior Posted November 26, 2025 Report Posted November 26, 2025 Za połowę tej ceny kupisz KTC, no tylko nie 180Hz, a 100Hz, ale czy aż tyle potrzebujesz? Ten Gigabyte oprócz odświeżania niczym innym się nie wyróżnia, ma mocny backlight bleeding, IPS glow, srebrzenie jak każdy tani IPS. Quote
VACek Posted November 26, 2025 Report Posted November 26, 2025 4 godziny temu, Encore69 napisał(a): Witam...jak w temacie chce zrobić przesiadkę na 2k i szukam jakiegoś fajnego monitora a jako ze wybór jest ogromny to chciałbym poznać jakieś wasze propozycje do 900zl myślę ze mozna coś fajnego trafić...monitor ma służyć do grania,internetu,jakiś film,serial itp...osobiście myślę poważnie nad tym modelem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale może macie jakieś inne propozycje. Po pierwsze jakie masz podzespoły że chcesz iść w 1440p? Kolejna sprawa w co grasz? Quote
Encore69 Posted November 27, 2025 Author Report Posted November 27, 2025 18 godzin temu, VACek napisał(a): Po pierwsze jakie masz podzespoły że chcesz iść w 1440p? Kolejna sprawa w co grasz? gram głownie w te najpopularniejsze tytuły...bf6,fifa,gta,rdr 2 i w inne wieksze nowosci....gier e-sportowych nie tykam jesli o to pytasz a komp mam taki: -Ryzen 5 7600 -Gigabyte B650 EAGLE AX -32GB RAM -RTX 5070 -Zasilacz 750W Quote
VACek Posted November 27, 2025 Report Posted November 27, 2025 12 godzin temu, Encore69 napisał(a): gram głownie w te najpopularniejsze tytuły...bf6,fifa,gta,rdr 2 i w inne wieksze nowosci....gier e-sportowych nie tykam jesli o to pytasz a komp mam taki: -Ryzen 5 7600 -Gigabyte B650 EAGLE AX -32GB RAM -RTX 5070 -Zasilacz 750W Jak esportówek nie tykasz to w zupełności wystarczy 180Hz, niby oledy najlepsze, ale cena, VA ładne kolory ale smyży, osobiście polecam coś na FastIPS w sumie tanio i dobrze. Quote
Recommended Posts