zen888 Posted November 20, 2025 Report Posted November 20, 2025 Jaki program do monitorowania parametrów sprzętu - CPU, GPU (temperatury, taktowanie, napięcia) FPSy, użycie RAMu, VRAMu itd. polecacie? Podczas grania powinien wyświetlać dane w czasie rzeczywistym. Quote
kp1971 Posted November 20, 2025 Report Posted November 20, 2025 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zen888 likes this Quote
TheStraight Posted November 20, 2025 Report Posted November 20, 2025 MSI Afterburner też spoko ale głównie to tym zajmuje się Riva Tuner Statistics są w pakiecie. Sam korzystam od lat u mnie to przykładowo tak wygląda. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
darude123 Posted January 1 Report Posted January 1 Nie działa u mnie ta Riva Tuner na 25h2, instaluje się, widzę że jest w pamięci ale nic się nie dzieje i nic nie wyświetla być może że instaluję samą ze strony bez msi afterburnera? Jeśli ktoś ma kartę AMD i sterowniki adrenaline to wystarczy wcisnąć ctrl + shift + O i w prawym górnym rogu będziemy mieli też statystyki. Z tego co czytałem to można sobie w pliku tylko nie wiem którym bo dziwnie jest to napisane wyedtyować ręcznie i wybrać co nas interesuje. Quote
TheStraight Posted January 1 Report Posted January 1 4 minuty temu, darude123 napisał(a): Nie działa u mnie ta Riva Tuner na 25h2, instaluje się, widzę że jest w pamięci ale nic się nie dzieje i nic nie wyświetla być może że instaluję samą ze strony bez msi afterburnera? Jeśli ktoś ma kartę AMD i sterowniki adrenaline to wystarczy wcisnąć ctrl + shift + O i w prawym górnym rogu będziemy mieli też statystyki. Z tego co czytałem to można sobie w pliku tylko nie wiem którym bo dziwnie jest to napisane wyedtyować ręcznie i wybrać co nas interesuje. Nic nie wyświetla bo nie masz wgranego żadnego Overlay'a i możliwe że włączonego OSD. Chcesz żeby działała samodzielnie wgraj sobie Overlay w pluginach i overlay editor albo włącz nakładkę w MSI Afterburner i zaznacz co ma ci wyświetlać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] darude123 and wislak00 like this Quote
Recommended Posts