LAGUNA Posted March 5 Report Posted March 5 Nie ,całego nie czytałem natomiast przeczytałem że pakiet nie działa, dlatego nadmieniłem może starszy rocznik pobrałeś ( gdzieś 2018r) Prawdopodobnie jeśli nie działa żaden to tutaj toto nie pójdzie. zobacz sobie v3 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
springola Posted March 5 Report Posted March 5 2 godziny temu, LAGUNA napisał(a): Nie ,całego nie czytałem natomiast przeczytałem że pakiet nie działa, dlatego nadmieniłem może starszy rocznik pobrałeś ( gdzieś 2018r) Prawdopodobnie jeśli nie działa żaden to tutaj toto nie pójdzie. zobacz sobie v3 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak to jest v3 i ma Date: 10/19/2021 to ja musze miec v4 bo data modyfikacji pliku u mnie to 11/10/2022 .Oj bardzo by sie przydal ktos kto by przetestowac chociaz najnowsza paczke gier na swoim win ltsc aby stwierdzic czy to u mnie jest problem czy tez u wszystkich? //a wersja v3 tak samo nie dziala Quote
LAGUNA Posted March 5 Report Posted March 5 No niestety nie mam tego systemu zeby potestować, ale tak z ciekawości (bez czytania całego tematu) zerknij sobie może jeszcze w usługi ,czy przypadkiem nie masz wyłączonej usługi związanej z grami. bo możliwe że tak. Aby zainstalować te gry, odwiedź stronę Microsoft Solitaire Collection w Microsoft Store i wybierz pozycję Zainstaluj. Gra zostanie pobrana i zainstalowana automatycznie. Quote
springola Posted March 5 Report Posted March 5 A gdzie szukac tych uslug gier? W panelu sterowania w uslugach lokalnych po polscku czy po angielsku nie mam takiej nazwy. Na razie wole nie laczyc sie z internetem. Quote
janek917 Posted March 5 Report Posted March 5 W dniu 9.11.2025 o 08:51, srom-otnik napisał(a): A po co ona komu? Uzasadnij jej sens Przepraszam że zawracam głowę ,ale skąd ta różnica. Ten pierwszy jest z 13.10 20325 a ma wyższą wersję. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LAGUNA Posted March 5 Report Posted March 5 W dniu 4.03.2026 o 12:10, springola napisał(a): Wiec nasuwa sie pytanie co wylaczono aby przyspieszyc system a zarazem sprawia ze takie gry nie chca sie uruchomic? I jak to cos wlaczyc z powrotem? System Windows 10 LTSC jest wersją o zaostrzonych zasadach bezpieczeństwa, więc podczas instalacji może być wymagane zezwolenie na uruchomienie instalatora jako administrator. W rzadkich przypadkach, jeśli gra nie chce się uruchomić, należy we właściwościach pliku .exe ustawić tryb zgodności z Windows 7. a zastosowałeś się jodnośnie pkt.1 instrukcji 1. Wybierz ustawienia FABRYCZNE usług, następnie pobierz wszystkie aktualizacje Windows Update (wersja Extreme jest pozbawiona możliwości aktualizacji WU), zainstaluj wymagane sterowniki oraz niezbędne oprogramowanie. wislak00 likes this Quote
springola Posted March 5 Report Posted March 5 1 godzinę temu, LAGUNA napisał(a): System Windows 10 LTSC jest wersją o zaostrzonych zasadach bezpieczeństwa, więc podczas instalacji może być wymagane zezwolenie na uruchomienie instalatora jako administrator. W rzadkich przypadkach, jeśli gra nie chce się uruchomić, należy we właściwościach pliku .exe ustawić tryb zgodności z Windows 7. a zastosowałeś się jodnośnie pkt.1 instrukcji 1. Wybierz ustawienia FABRYCZNE usług, następnie pobierz wszystkie aktualizacje Windows Update (wersja Extreme jest pozbawiona możliwości aktualizacji WU), zainstaluj wymagane sterowniki oraz niezbędne oprogramowanie. To by byla sluszna uwaga... gdyby nie fakt ze przed tematem o grach(a raczej braku mozliwosci ich uruchomienia) pisalem o tym ze nie moge dostac sie do wlasciwego ekranu optymalizatora aby zrobic optymalizacje. I bledne kolo sie zamyka. Sterowniki to mam zainstalowane. Czy poza narzekajacym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] znajdzie sie ktos majacy ten win ltsc i chcacy przetestowac te gry z win 7 z ktoregos z pakietow? Quote
LAGUNA Posted March 6 Report Posted March 6 @springola Kolego sytuacja wygląda tak: Pobrałem zainstalowałem i na obu wersjach wszystkie okienka się otwierają do każdego można się dostać, na samym początku pyta czy system zainstalowany na SSD potwierdzam potem pyta czy usunąć/zostawić systemowy antywirus-- według uznania po następnym restarcie masz okienko z wyborem czy ustawić Systemowe usługi czy Zoptymalizowane(czy jakoś tak) Odnośnie w/w gier na obu wersjach każda działa tylko instalujemy je jako administrator. Wszystko jest w porządku wszędzie się dostaniesz. zen888, wislak00, srom-otnik and 1 other like this Quote
wislak00 Posted March 6 Report Posted March 6 18 godzin temu, springola napisał(a): ten win ltsc Instalowałeś najnowszą wersję moda z pierwszej strony tematu z datą 30.11.2025 ? LAGUNA likes this Quote
springola Posted March 6 Report Posted March 6 5 minut temu, wislak00 napisał(a): Instalowałeś najnowszą wersję moda z pierwszej strony tematu z datą 30.11.2025 ? Zdaje sie ze nie. "III. Instalacja i użytkowanie: ISO zawiera 2 obrazy: - 21H2 Lite; - 22H2 Extreme." Ja mialem link od jozef.k z innym obrazem i zainstalowalem 21H2 Extreme. We wlasciwosciach systemu tez mam wersje 21H2 LAGUNA to +1 do teorii ze to u mnie jest cos nie tak ze gry nie dzialaja a nie u wszystkich. Ps. odkrylem ze system robi niestandardowa akcje po wyjsciu ze stanu uspienia. jesli mam otwartego explorator windows to wywala blad aeby wlozyc dysk do stacji h:/(karta mmc). Jak klikne ok to zamyka tylko blad. Jesli nie mam otwartego explorator windows to wywala blad aby wlozyc dysk do stacji h:/ razem z oknem explorator windows. jak klikne ok to zamyka oba okna. Chyba pora na reinstall - cos szybko do tego doszlo. Quote
LAGUNA Posted March 6 Report Posted March 6 Pobiera się od Autora moda czy tematu, bo potem coś nie działa i wina cała spada na Autora. Jak byś był zainteresowany to ja brałem to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tak naprawdę to niema się czym przejmować czy będzie wersja v2 czy v3 ,one będą działać. Quote
wislak00 Posted March 6 Report Posted March 6 15 minut temu, springola napisał(a): Zdaje sie ze nie. "III. Instalacja i użytkowanie: ISO zawiera 2 obrazy: - 21H2 Lite; - 22H2 Extreme." Ja mialem link od jozef.k z innym obrazem i zainstalowalem 21H2 Extreme. We wlasciwosciach systemu tez mam wersje 21H2 LAGUNA to +1 do teorii ze to u mnie jest cos nie tak ze gry nie dzialaja a nie u wszystkich. Ps. odkrylem ze system robi niestandardowa akcje po wyjsciu ze stanu uspienia. jesli mam otwartego explorator windows to wywala blad aeby wlozyc dysk do stacji h:/(karta mmc). Jak klikne ok to zamyka tylko blad. Jesli nie mam otwartego explorator windows to wywala blad aby wlozyc dysk do stacji h:/ razem z oknem explorator windows. jak klikne ok to zamyka oba okna. Chyba pora na reinstall - cos szybko do tego doszlo. Zawsze instaluj najnowszą wersję moda, autor ciągle ulepsza i poprawia zgłaszane błędy, a ty masz wersję z lipca. Gdzie jeśli pamięć mnie nie myli to nowy wygląd optymalizatora był dopiero co wprowadzany i zapewne doczekał się poprawek w kolejnych updatech. Zainstaluj najnowszą wersję będzie cacy, u mnie wszystko śmiga mimo , że go pociąłem jeszcze mocniej A tu proszę, mój proroczy wpis [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Widzior and MadeMaxe like this Quote
jozef.k Posted March 6 Report Posted March 6 12 godzin temu, wislak00 napisał(a): A tu proszę, mój proroczy wpis [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przestań na mojej osobie wycierać swój par***wy py*k trollu i hejterze w jednym. wbak1102 likes this Quote
LAGUNA Posted March 6 Report Posted March 6 żeby was uspokoić to na tej wersji Win JG10 21H2 LTSC 22.07.25 .iso 3,37 GB też działają w/w gry. No ale pobiera się zawsze najnowszy mod. wislak00 likes this Quote
springola Posted March 6 Report Posted March 6 Godzinę temu, LAGUNA napisał(a): żeby was uspokoić to na tej wersji Win JG10 21H2 LTSC 22.07.25 .iso 3,37 GB też działają w/w gry. No ale pobiera się zawsze najnowszy mod. Aby nie pobierac na daremno(bo moze juz to mam )moglbys podac hash sha1? nie ten wg strony tylko samemu sprawdzic na pliku iso? Wedle porad kilku osob pobralem wersje Win JG10 22H2 LTSC 30.11.25 , hash sha1 : bdfff408e578003e7f490d9b072fa2cdd85c28fe zainstalowalem wersje extreme i to nie byl dobry pomysl. Co prawda gry dzialaja, optymalizator chce sie uruchomic ale jest duzy problem aby "wlaczyc " port usb na ktorym jest wewnetrzny modem lte. przy instalacji kluczowego programu wywala erroor code -50009 : 0x80029c4a . I tego systemu nie utrzymam bo jest niefunkcjonalny. jozef.k, LAGUNA and wbak1102 like this Quote
wbak1102 Posted March 7 Report Posted March 7 Zainstaluj sobie ten system tu powinno działać >>> Quote
wislak00 Posted March 7 Report Posted March 7 13 godzin temu, jozef.k napisał(a): Przestań na mojej osobie wycierać swój par***wy py*k trollu i hejterze w jednym. Troll to ty jesteś, którego działalność na forum ogranicza się do kretyńskich porad, wprowadzania w błąd i kopiowania linków będzie mnie obrażał Głąbie jeśli masz więcej niż 12 lat to gratuluję inteligencji. Admin niech sobie przeanalizuje, i nich zdecyduje, który z nas zasługuje na bana, bo obaj tu funkcjonować nie możemy. Jeśli to ja to z pokorą go przyjmuje i się żegnamy. Nie po to angażuję się w bezinteresowną pomoc innym, by czytać tak prostackie zaczepki od debila z IQ głowonoga, który tu już przez kilku starszych stażem i z większą wiedzą ode mnie użytkowników również był prostowany. 9 godzin temu, springola napisał(a): Aby nie pobierac na daremno(bo moze juz to mam )moglbys podac hash sha1? nie ten wg strony tylko samemu sprawdzic na pliku iso? Wedle porad kilku osob pobralem wersje Win JG10 22H2 LTSC 30.11.25 , hash sha1 : bdfff408e578003e7f490d9b072fa2cdd85c28fe zainstalowalem wersje extreme i to nie byl dobry pomysl. Co prawda gry dzialaja, optymalizator chce sie uruchomic ale jest duzy problem aby "wlaczyc " port usb na ktorym jest wewnetrzny modem lte. przy instalacji kluczowego programu wywala erroor code -50009 : 0x80029c4a . I tego systemu nie utrzymam bo jest niefunkcjonalny. A instalowałeś samemu sterowniki? Na wersjach extreme musisz to robić na własną rękę bo WU nie działa. Albo ze strony producenta, albo użyć jakiegoś driver boostera. Najlepiej instalacje sterów robić na serwisowych ustawieniach usług. nudzija, LAGUNA and teka83 like this Quote
springola Posted March 7 Report Posted March 7 Godzinę temu, wislak00 napisał(a): A instalowałeś samemu sterowniki? Na wersjach extreme musisz to robić na własną rękę bo WU nie działa. Albo ze strony producenta, albo użyć jakiegoś driver boostera. Najlepiej instalacje sterów robić na serwisowych ustawieniach usług. Po pierwszym odpaleniu postepowalem wg instrukcji z postu nr 1 i wszystko sie zgadzalo tym razem. Wybralem ustawienia fabryczne i zabralem sie za instalowanie sterownikow- ze swojego zrodla. Zacielem sie na ostatnim z nich - blad jak wyzej przy odpaleniu instalatora koniecznego programu(nie sterownikow). I na tym stanelem. Quote
wislak00 Posted March 7 Report Posted March 7 54 minuty temu, springola napisał(a): Po pierwszym odpaleniu postepowalem wg instrukcji z postu nr 1 i wszystko sie zgadzalo tym razem. Wybralem ustawienia fabryczne i zabralem sie za instalowanie sterownikow- ze swojego zrodla. Zacielem sie na ostatnim z nich - blad jak wyzej przy odpaleniu instalatora koniecznego programu(nie sterownikow). I na tym stanelem. A nie zapomniałeś czasem o DirectX ? Tu ci wrzuciłem paczkę, którą sam używam, a gram w starocie i ona potrafi mimo zainstalowania najnowszej wersji coś jednak od siebie doinstalować. Spróbuj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co do problemu ze sterownikiem możesz spróbować tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA likes this Quote
LAGUNA Posted March 7 Report Posted March 7 sterowniki jak masz mozliwość to sobie przygotuj przed instalacją systemu. Żeby była jasność ja się skupiłem na samym pytaniu autora "oj przydałby się ktoś kto sprawdzi te gry na tym systemie" Pobrałem tylko system ten najnowszy i puściłem same gierki ,tylko to, a co dalej i u kogo może wystąpić to już tego nie wiem . Pobieraj zawsze najświeższy system. wislak00 likes this Quote
springola Posted March 7 Report Posted March 7 53 minuty temu, wislak00 napisał(a): A nie zapomniałeś czasem o DirectX ? Tu ci wrzuciłem paczkę, którą sam używam, a gram w starocie i ona potrafi mimo zainstalowania najnowszej wersji coś jednak od siebie doinstalować. Spróbuj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co do problemu ze sterownikiem możesz spróbować tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ale te porady do do ktorej wersji sie odnosza? Obecnie zainstalowanej Win JG10 22H2 LTSC 30.11.25 czy tez tej z przeszlosci: Win JG10 21H2 LTSC 07.25 ? Bo w wersji obecnej Win JG10 22H2 LTSC 30.11.25 Extreme gry windows 7 dzialaja, optymalizator poprawnie sie uruchomil a problem i to istotniejszy jest z brakiem mozliwosci "wlaczenia " portu usb na ktorym jest wewnetrzny modem lte. A w wersji Win JG10 21H2 LTSC 07.25 Extreme gry z win 7 nie dzialaja(ale juz np taka stara gra jak gta sa co wymaga DX 9 to dziala), oprymalizator nie chce sie uruchomic i wyswietla inne okna. Natomiast sterowniki dzialajai i problem z proba "wlaczenia " portu usb na ktorym jest wewnetrzny modem lte nie wystepuje. //w przypadku jak wy to nazywacie "sterownika" to zadna strona nie pomoze bo to nie problem ze w managerze urzadzen jest nieznane urzadzenie albo urzadzenie z bledem. Tam po prostu nie ma modemu lte poki konkretnym programem nie uruchomi sie portu usb na ktorym jest ten sprzet podlaczony. Quote
LAGUNA Posted March 7 Report Posted March 7 Nie wiem czy to coś da bo naprawdę tylko sprawdzałem te gierki. Zobacz tak: Oszczędzanie energii USB (Windows) System Windows może wyłączać zasilanie portu USB, aby zaoszczędzić energię, co powoduje "uśpienie" modemu. Wejdź w Menedżer urządzeń.Rozwiń Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej (USB). Kliknij prawym przyciskiem myszy na "Główny koncentrator USB" (USB Root Hub) -> Właściwości. W zakładce Zarządzanie energią odznacz opcję "Zezwalaj komputerowi na wyłączanie tego urządzenia...". 3. Zmiana portu lub zasilanie Modemy LTE często pobierają dużo prądu, a porty USB 3.0 lub przednie panele obudów mogą nie zapewniać stabilnego zasilania, co skutkuje niewykrywaniem urządzenia do momentu "wymuszenia" zasilania programem. wislak00 and teka83 like this Quote
wislak00 Posted March 7 Report Posted March 7 32 minuty temu, springola napisał(a): Ale te porady do do ktorej wersji sie odnosza? Obecnie zainstalowanej Win JG10 22H2 LTSC 30.11.25 czy tez tej z przeszlosci: Win JG10 21H2 LTSC 07.25 ? Bo w wersji obecnej Win JG10 22H2 LTSC 30.11.25 Extreme gry windows 7 dzialaja, optymalizator poprawnie sie uruchomil a problem i to istotniejszy jest z brakiem mozliwosci "wlaczenia " portu usb na ktorym jest wewnetrzny modem lte. A w wersji Win JG10 21H2 LTSC 07.25 Extreme gry z win 7 nie dzialaja(ale juz np taka stara gra jak gta sa co wymaga DX 9 to dziala), oprymalizator nie chce sie uruchomic i wyswietla inne okna. Natomiast sterowniki dzialajai i problem z proba "wlaczenia " portu usb na ktorym jest wewnetrzny modem lte nie wystepuje. //w przypadku jak wy to nazywacie "sterownika" to zadna strona nie pomoze bo to nie problem ze w managerze urzadzen jest nieznane urzadzenie albo urzadzenie z bledem. Tam po prostu nie ma modemu lte poki konkretnym programem nie uruchomi sie portu usb na ktorym jest ten sprzet podlaczony. Najlepiej by było jakbyś na najnowszej wersji podłączył na chwilę jakikolwiek internet, np z telefonu po kablu (rób to na oryginalnych ustawieniach usług) i użył tego boostera. Raczej sam program potrzebny nie jest od tego twojego modemu tylko razem z nim instalują się stery, może na stronie producenta jest drugi download z samymi sterownikami... Quote
springola Posted March 7 Report Posted March 7 Godzinę temu, wislak00 napisał(a): Najlepiej by było jakbyś na najnowszej wersji podłączył na chwilę jakikolwiek internet, np z telefonu po kablu (rób to na oryginalnych ustawieniach usług) i użył tego boostera. Raczej sam program potrzebny nie jest od tego twojego modemu tylko razem z nim instalują się stery, może na stronie producenta jest drugi download z samymi sterownikami... Nie wierzycie mi na slowo? no to macie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] post nr 283. Trzeba przejsc przez pkt 1-7. ja zacinam sie na pkt 7 gdzie wywala wspomniany blad. I to nie sa sterowniki, pkt 7 to program. Dopiero po zainstalowaniu tego usb sie uaktywnia i mozna instalowac sterowniki do karty lte(ktore mam i dzialaja na starszej wersji 21h2). Moj laptop to sony vgn-tt i ta procedura 1-7 bardzo dobrze sie sprawdza(la) do tej pory. Nie kontynuujmy tego tematu bo nic to nie da(dalaby moze tylko odpowiedz sromotnika ze wypusci jakas latke osobno co ten problem naprawi w win 10 22h2). Skupny sie na czyms w czym mozecie pomoc: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] moglbys podac hash sha1 do tego windowsa co mial 3,37 GB? Ale nie wg strony tylko samemu sprawdzic na pliku iso? Quote
teka83 Posted March 17 Report Posted March 17 W dniu 7.03.2026 o 10:51, springola napisał(a): Nie wierzycie mi na slowo? no to macie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] post nr 283. Trzeba przejsc przez pkt 1-7. ja zacinam sie na pkt 7 gdzie wywala wspomniany blad. I to nie sa sterowniki, pkt 7 to program. Dopiero po zainstalowaniu tego usb sie uaktywnia i mozna instalowac sterowniki do karty lte(ktore mam i dzialaja na starszej wersji 21h2). Moj laptop to sony vgn-tt i ta procedura 1-7 bardzo dobrze sie sprawdza(la) do tej pory. Nie kontynuujmy tego tematu bo nic to nie da(dalaby moze tylko odpowiedz sromotnika ze wypusci jakas latke osobno co ten problem naprawi w win 10 22h2). Skupny sie na czyms w czym mozecie pomoc: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] moglbys podac hash sha1 do tego windowsa co mial 3,37 GB? Ale nie wg strony tylko samemu sprawdzic na pliku iso? typie ale ty ciężarowa jestes masakra Sayidov and Widzior like this Quote
mooner Posted March 23 Report Posted March 23 na poczatek dziekuje za ta wspaniala modyfikacje czy moge uzyc dism i sfc w ltsc estreme na dysku wirtualnym? zastanawiam sie czy moge to zrobic bo @srom-otnik napisal w pierwszym poscie "- wyczyszczono folder WinSxS w stopniu uniemożliwiającym włączanie/wyłączanie funkcji przez panel sterowania." oraz "- instalacja TYLKO w wersji "na czysto", czyli bez możliwości aktualizacji istniejącego i działającego systemu." dlaczego chce to zrobic? bo znikla mi ikonka sieci z paska zadan w prawym dolnym rogu. chce uzyc dism odwolujac sie do plikow z iso/pendrive chce uzyc dokladnie takich komend [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] rozumiem ze (o ile w ogole mozna uzywac) nie powinienem zaciagac plikow online z windows update przez dism bo moze cos namieszac? zreszta skoro go nie ma to nawet nie zadziala... jesli moge to komendy dobre? pozdrawiam Quote
springola Posted March 25 Report Posted March 25 W dniu 17.03.2026 o 19:43, teka83 napisał(a): typie ale ty ciężarowa jestes masakra Sam przychodzisz na to forum i prosisz o pomoc w swoich problemach patrzac na twoj "dorobek" a innych za to samo umiesz tylko krytykowac? Oj malo lat masz zapewne, malo . A ja dalej bede robil swoje i prosze o odpowiedz w temacie bo problem jest nierozwiazany. Wiec moglby ktos pomoc na wiadomosc 3 posty wstecz? jozef.k likes this Quote
Widzior Posted March 25 Report Posted March 25 Mam dla ciebie pro-tip zawsze skuteczny gumish93 likes this Quote
mooner Posted March 27 Report Posted March 27 @springola wybacz, zapoznalem sie z twoim problemem pobieznie i nie wszystko moge rozumiec, ale moze ten temat ktory kiedys stworzylem ci pomoze [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] skoro cos tam ci dziala na 21H2 a nie dziala na 22H2 to moze problem nie lezy po stronie modyfikacji tylko wersji windowsa swoją drogą to co opisalem w moim powyzszym temacie byc moze moglby rozwazyc @srom-otnik, aby dodac do modyfikacji, zaleznie od tego ile osob ma taki problem, bo jak garstka to mozna olac, szczegolnie ze trzeba by sprawdzic czy wpisy do rejestru o ktorych mowa w moim temacie nie ingeruja w nic innego (ale wątpie) czy ktos odpowidzialby na moje pytanie z tego posta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ktokolwiek, nie musi to byc @srom-otnik jesli nie ma czasu, bylbym wdzieczny krotko czy mozna robic dism i sfc na modyfikacjach sromotnika? oprocz malego problemu o ktorym napisalem w zalinkowanym poscie chcialbym po prostu na przyszlosc tez widziec. Quote
Achon Posted March 27 Report Posted March 27 W dniu 23.03.2026 o 20:58, mooner napisał(a): bo znikla mi ikonka sieci z paska zadan w prawym dolnym rogu. Pewnie wyłączyłeś w O&O Komenda czyszczenia Dism zakończy się errorem (nic nieda), gdy magazyn WinSxS został wcześniej usunięty. Quote
Recommended Posts