gsobanski4 Posted November 7, 2025 Report Posted November 7, 2025 Ktoś ma pomysł gdzie mogę znaleźć palmrest do Ideapad - Type 81BQ320S-15IKB ? Oczywiście najlepiej używany, w przystępnej cenie do 100 zł, taki jak na fotce: 5CB0N77760 - FRU5CB0N77760 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
dna111 Posted November 7, 2025 Report Posted November 7, 2025 Jeżeli na alle drogo szukałeś to niema tego dużo lub sprzedaż zakończona. ATX Komputer zobacz na facebook-u może mają taką część Quote
gsobanski4 Posted November 8, 2025 Author Report Posted November 8, 2025 Na" alle drogo" są ale pod AMD a Intela raczej nie ma, tam jest bodajże dysk po przeciwnej stronie obudowy i chyba inny rozstaw wszystkich gniazd USB itp. ale zastanawiałem się czy płyta z tego laptopa: CIUYAYBSASBSD LA-E541P REV 1.0, była stosowana w innych modelach Lenovo, trochę jej szkoda i5 8250U i pamięć DDR4. Chyba znalazłem że płyta była też wykorzystana w: Lenovo Yoga 520-14IKB, tylko że on jest 14 calowy, a ja szukam jakiegoś modelu 15 calowego, wtedy kupuję całą używaną obudowę z obudową matrycy lub kompletny złom nie odpalający i ze stłuczoną matrycą. Tylko gdzie i jak znaleźć w jakich modelach była użyta płyta: CIUYAYBSASBSD LA-E541P REV 1.0 ????? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
dna111 Posted November 8, 2025 Report Posted November 8, 2025 Zagmatwane to popytaj w tym serwisie co w poprzednim poście. ATX Komputer na fcb. jest nr.koma. Quote
gsobanski4 Posted November 9, 2025 Author Report Posted November 9, 2025 Dobra czy allegro, czy ATX Komputer to i tak zbyt drogo, najtaniej jest na ebay-u, ale znów cena przesyłki z USA, także zdecydowałem się na: Lenovo IdeaPad zestaw naprawczy na oderwane zawiasy, u mnie powinien zdać egzamin w 100%, najtaniej i bez kombinacji. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts