srom-otnik Posted January 21 Author Report Posted January 21 Ależ @Groszek1962- robisz to idealnie i nic dodać, nic ująć pozdrawiam! Groszek1962 and LAGUNA like this Quote
Groszek1962 Posted January 21 Report Posted January 21 Dziękuje i Pozdrawiam swiniarobert69 likes this Quote
srom-otnik Posted January 27 Author Report Posted January 27 Nowy link do nowej wersji Pro PL Cardio, Franc, odyn1982 and 7 others like this Quote
Cardio Posted January 28 Report Posted January 28 Nie moge pobrac. wybija błąd. Strona zainfekowana. Prosze niech KTOS podrzuci na inny serwer. Prosze.. Quote
Letho Posted January 28 Report Posted January 28 Nie będę się rozpisywać, bo następna wersja wpadła. Ale tak jak korzystałem przez kilka dni, system rewelacyjny. Chyba najpłynniejszy 11 jaki miałem. Gry na nim działają wybornie. srom-otnik likes this Quote
WiesioKa Posted January 28 Report Posted January 28 Ja używam do ściągania z mega Jdownader2 , ale jak piszesz mam ostrzeżenia o zawirusowaniu strony . Quote
Cardio Posted January 28 Report Posted January 28 48 minut temu, WiesioKa napisał(a): Ja używam do ściągania z mega Jdownader2 , ale jak piszesz mam ostrzeżenia o zawirusowaniu strony . Mysle ze to jest falszywy alarm Quote
stentsk Posted January 28 Report Posted January 28 Prośba jak ktoś już ma, żeby na pixeldrain wrzucił, u mnie niestety lipa z mega, przestoje i nie wiem jak to liczą, ale na te 3,23GB poszedł cały transfer 5GB ... Quote
zdzisiek24 Posted January 28 Report Posted January 28 ▲ wersja polska [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] srom-otnik, boniek and 3asterki like this Quote
podlos Posted January 28 Report Posted January 28 Zapasowe linki: Win JG11 25H2 Pro Lite 27.01.26.iso [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Win JG11 25H2 Pro Lite eng 10.11.25.iso [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SuszKonopi, swiniarobert69, 3asterki and 2 others like this Quote
Cardio Posted January 29 Report Posted January 29 Dzięki za dodatkowe linki swiniarobert69 likes this Quote
boniek Posted January 31 Report Posted January 31 Czy tylko u mnie system nie przełącza się na tryb extremalny? Hmmm...dopiero po zainstalowaniu sterowników sprzętu (lokalnie) i podłączeniu się do sieci, optymalizator 'załapał' extremalny tryb. Dziwne to moim zdaniem. Quote
stentsk Posted February 2 Report Posted February 2 Witam. Czy komuś udało się zaktualizować do 26200.7705 ? U mnie czyszczenie WU nie pomaga, dawałem też opcja 1 i 2 i znowu WU, błąd jak na zrzucie (profil Lekki ze wszystkim domyślnie): Jak ktoś ma zainstalowaną wersję z Defenderem to niech da znać czy WinaeroTweaker 1.64.2 uruchamia mu się po styczniowych aktualizacjach? Quote
srom-otnik Posted February 2 Author Report Posted February 2 35 minut temu, stentsk napisał(a): Witam. Czy komuś udało się zaktualizować do 26200.7705 ? U mnie czyszczenie WU nie pomaga, dawałem też opcja 1 i 2 i znowu WU, błąd jak na zrzucie (profil Lekki ze wszystkim domyślnie): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak ktoś ma zainstalowaną wersję z Defenderem to niech da znać czy WinaeroTweaker 1.64.2 uruchamia mu się po styczniowych aktualizacjach? U mnie ta latka też nie wchodzi. Mam nadzieję , ze zbiorcza lutowa wejdzie Quote
Chopek Posted February 2 Report Posted February 2 13 minut temu, srom-otnik napisał(a): U mnie ta latka też nie wchodzi. Mam nadzieję , ze zbiorcza lutowa wejdzie Na Systemie Win 11 Pro 25H2 wersja z dnia 29.01.26 od Kocurka ta aktualizacja weszła [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
srom-otnik Posted February 2 Author Report Posted February 2 11 minut temu, Chopek napisał(a): Na Systemie Win 11 Pro 25H2 wersja z dnia 29.01.26 od Kocurka ta aktualizacja weszła - mnie bardziej interesuje zbiorcza, będzie 10-11 luty wszystko jasne swiniarobert69 and starcraft2fan like this Quote
Chopek Posted February 2 Report Posted February 2 7 minut temu, srom-otnik napisał(a): - mnie bardziej interesuje zbiorcza, będzie 10-11 luty wszystko jasne Dzięki za ważną informację bo obecnie siedzę na Win JG11 25H2 Pro Lite z którego jestem bardzo zadowolony swiniarobert69 and srom-otnik like this Quote
stentsk Posted February 2 Report Posted February 2 Na kompie gdzie mam niemodyfikowany 11pro poszło bez problemu do 26200.7705, czekamy na lutową w takim razie. FILAGOL likes this Quote
Gargamel12 Posted February 3 Report Posted February 3 linki chyba padły nie można pobrać pomocy Quote
wislak00 Posted February 3 Report Posted February 3 29 minut temu, Gargamel12 napisał(a): linki chyba padły nie można pobrać pomocy Linków jak psów masz chłopie i wszystkie działają. Zobacz kilka postów wyżej. Quote
stentsk Posted February 4 Report Posted February 4 W dniu 2.02.2026 o 16:41, srom-otnik napisał(a): U mnie ta latka też nie wchodzi. Mam nadzieję , ze zbiorcza lutowa wejdzie Srom-otnik masz zainstalowany Defender? Aktualizacja u mnie nie poszła na kompie bez defendera, na Dell E6420 z defenderem dzisiaj poszło, ale najpierw zainstalowałem Preview .NET (KB5074828) i restart, dopiero później Preview (KB5074105) (26200.7705) i poszło bez problemu (nie wiem czy kolejność ma znaczenie). Jak pisałem wyżej na innym kompie (z defenderem, bo to ważne) poszło, może inni się wypowiedzą czy poszło u nich z defenderem czy bez itp. swiniarobert69 likes this Quote
GabrysG12 Posted February 5 Report Posted February 5 Czy jest możliwość przywrócenia w jakiś sposób logowania przez passkey? Quote
bysiu Posted February 6 Report Posted February 6 Witam wszystkich. Po wielu latach używania modów kol.Sromotnika po raz pierwszy syn ma problem. Mi się jeszcze żaden problem nie trafił. Po zainstalowaniu tej wersji rozwalają mu się ikony na pulpicie.Przeczytał co możliwe u wujka Google ,ale problemu nie rozwiązał. Po każdym restarcie ikony zachowują się na pulpicie jak chcą. System w polskiej wersji. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
siwydym Posted February 6 Report Posted February 6 co to znaczy "jak chcą" ? tańczą, śpiewają, znikają? nic nikomu to nie mowi. Quote
typek_2 Posted February 6 Report Posted February 6 14 minut temu, siwydym napisał(a): co to znaczy "jak chcą" ? tańczą, śpiewają, znikają? nic nikomu to nie mowi. Jak komu, mnie to mówi wssio! Quote
darko10 Posted February 6 Report Posted February 6 2 godziny temu, bysiu napisał(a): Witam wszystkich. Po wielu latach używania modów kol.Sromotnika po raz pierwszy syn ma problem. Mi się jeszcze żaden problem nie trafił. Po zainstalowaniu tej wersji rozwalają mu się ikony na pulpicie.Przeczytał co możliwe u wujka Google ,ale problemu nie rozwiązał. Po każdym restarcie ikony zachowują się na pulpicie jak chcą. System w polskiej wersji. Dziękuję i pozdrawiam. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ReIcon (Restore Desktop Icon Layouts) to prosta, przenośna i darmowa aplikacja, która umożliwia łatwe zapisywanie i przywracanie układu ikon na pulpicie komputera. Program ten jest szczególnie przydatny w przypadku zmiany rozdzielczości ekranu lub przesiadki na nowy monitor, gdy nasz starannie zaprojektowany układ ikon może ulec rozsypce. Quote
bysiu Posted February 6 Report Posted February 6 Dzięki @Darko10 Przekażę dalej. Dam znać czy zadziała. Może jeszcze ktoś znajdzie powód że tak się dzieje. Mody są super bo jak widać przez osiem lat bycia na forum dopiero pierwszy problem. Ja instaluję LTSC. Syn PRO. Pozdrawiam. Quote
sasik007 Posted February 6 Report Posted February 6 To jest juz wersja finalna czy beda jeszcze jakies poprawki?? Quote
EmisariuszPL Posted Saturday at 10:10 AM Report Posted Saturday at 10:10 AM Witam , bardzo mi sie podoba twój system, ale jak włączyć w nim połączenie internetu przez WFI w lapku ?. Misiowy13 likes this Quote
Recommended Posts