Karollo Posted October 25, 2025 Report Posted October 25, 2025 Siema mam proble ze zasilaniem do karty SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 9070 XT OC 16GB bo karty nie uruchamiałem gdy karta potrzebuje 6 x 2 pin oraz 4 piny te małe co nie moj zasilacz ma 6 x 2 pin i 2 małe piny nie 4 a zasilacz to Corsair RM850e Pomoże ktoś jakiejś przejsciówki poszukać czy zadziała na tym 14 pin? Mam kartę przy sobie chcem uruchomic Komputer jak to możliwe wiec Poprosze o troszke szybką odpowieć jak to też możliwe Quote
Karollo Posted October 25, 2025 Author Report Posted October 25, 2025 Bo Jak Mam Karte To nie moge użyć przejściowki bo nie mam tyle miejsc w zasiolaczu mam tylko 14 pin a nie 16 do kartu christtopher pomożesz? bo ja siw nie znam za bardzo Quote
TheStraight Posted October 25, 2025 Report Posted October 25, 2025 W sensie od początku bo nie rozumiem. Z tego co widze to 9070XT ma 12V2x6. I normalnie w zestawie masz przejściówkę na 3x 8PIN albo możesz podłączyć bezpośrednio z zasilacza. Quote
christopher732 Posted October 26, 2025 Report Posted October 26, 2025 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Karollo Posted October 26, 2025 Author Report Posted October 26, 2025 12 godzin temu, christopher732 napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzk za pomysł i wszystko działa i mam problem teraz z aio ale to w innym temacie jest najnowszy fajne by było jak bys też się dam udzielił Quote
Recommended Posts