TyPennington Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 Jeszcze przedwczoraj normalnie pobierały się filmy z YouTuba znanymi programami 4K Video Downloader Pro i ByClick Downloader i Any Video Downloader Pro i iTubeGo YouTube Downloader i YTD Video Downloader Ultimate i wiele innych i te proragmy są w pełnych wersjach i w najnowszych wersjach i nagle z dnia na dzień nagle wszystkie programy przestały pobierać wszystkie filmy z YouTube ale z innych stron na przykład Rumble albo Bitchute normalnie filmy pobierają tylko z YouTuba nie chcą nagle wszystkie programy pobierać. W przeglądarkach internetowych normalnie się YouTube odtwarza i da się filmy z YouTube pobierać tylko poprzez strony internetowe na przykład [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sprawdzałem plik C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts czy tam nie ma jakichś blokad i ten plik jest czysty i wirusów też nie mam. Używam 64 bitowego Windowsa 10 Pro 22H2. Quote
LaptopIpc Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 Trzeba czekać na poprawki skryptów. Coś pozmieniali. jdownloader też nie pobiera. Można poprzez [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ryzenek and FILAGOL like this Quote
Ryzenek Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 Tak samo jest u mnie żadeń program nie pobiera akurat wczoraj pobierałem i zonk nie działa Quote
Dziadek13 Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 Ja na razie pobieram. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jozef.k Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 Idzie pobierać przez Internet Download Manager. Przed chwilą to pobrałem i działa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ryzenek likes this Quote
razor1995 Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 Pozmieniali, yt-dlp wyrzuca (wczoraj działało): ERROR: unable to download video data: HTTP Error 403: Forbidden Trzeba czekać. Quote
zen888 Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 Płatne downloadery normalnie pobierają - pewnie zdążyli zaktualizować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ryzenek likes this Quote
Ryzenek Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 3 godziny temu, zen888 napisał(a): Płatne downloadery normalnie pobierają - pewnie zdążyli zaktualizować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rzeczywiście działa i pobralo dzięki za cynk @zen888 Quote
iskier Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 6 godzin temu, razor1995 napisał(a): Pozmieniali, yt-dlp wyrzuca (wczoraj działało): ERROR: unable to download video data: HTTP Error 403: Forbidden Trzeba czekać. Już jest nowa wersja - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LaptopIpc and razor1995 like this Quote
Achon Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 W dniu 22.10.2025 o 17:27, jozef.k napisał(a): Idzie pobierać przez Internet Download Manager. Jaka wersja? U mnie 6.42 build 51 dupa Quote
zen888 Posted October 23, 2025 Report Posted October 23, 2025 Najnowszy - zaktualizowany Media-downloader pobiera już normalnie. Jest darmowy - open source (Win/Linux/Mac). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jozef.k, greg-1974, LAGUNA and 3 others like this Quote
jozef.k Posted October 23, 2025 Report Posted October 23, 2025 38 minut temu, zen888 napisał(a): Najnowszy - zaktualizowany Media-downloader pobiera już normalnie. Jest darmowy - open source (Win/Linux/Mac). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Całkiem niezły,dzięki. Quote
TyPennington Posted October 24, 2025 Author Report Posted October 24, 2025 Wczoraj zaktualizowali 4K Video Downloader i ByClick ale w programie i pobierają filmy z YouTuba ale program ByClick nie naprawili języka audio w YouTube Gdy się ustawi audio na język Polski i pobierze film [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to jak się pobierze film programem ByClick to gada jakiś amerykański syntezator mowy. Quote
jozef.k Posted October 25, 2025 Report Posted October 25, 2025 Już idzie pobierać przez Internet Download Manager naprawili to. Quote
christopher732 Posted October 25, 2025 Report Posted October 25, 2025 11 godzin temu, jozef.k napisał(a): 11 godzin temu, jozef.k napisał(a): Już idzie pobierać przez Internet Download Manager naprawili to. mówi prawdę dajcie mu kielicha Quote
Recommended Posts