Satori Posted October 16, 2025 Report Posted October 16, 2025 Inspiracją do założenia tego tematu było rozwiązanie tego "problemu" u mnie, a widząc setki postów i tematów na różnorakich forach i nie tylko, postanowiłem pomóc osobom, które się z tym borykają. Jeżeli również u Ciebie, po wejściu w Windows Update (pol. --> Sprawdź, czy są aktualizacje) i kliknięciu w Zarejestruj teraz (program rozszerzonego wsparcia do paź. 2026 dla Windows 10) i przejściu przez krótki proces z poziomu Windowsa widnieje końcowa informacja "nie można cię teraz zarejestrować w programie rozszerzonych aktualizacji zabezpieczeń" tutaj znajdziesz rozwiązanie. W takowym przypadku należy: 1. Kliknąć ikonkę start w lewym, dolnym rogu 2. Kliknąć myszką w awatar konta --> Moje konto Microsoft 3. Potwierdzić swoje konto (uwierzytelnienie). To wszystko. Po tym zabiegu należy ponownie przejść proces rejestracji do programu rozszerzonego wsparcia w Windows Update (Sprawdź, czy są aktualizacje). Myślałem, że problem będzie bardziej zwięzły, jednakże ta krótka procedura pozwoliła mi na zarejestrowanie się do tego programu ESU. Quote
Recommended Posts