Levyr9 Posted September 24, 2025 Report Posted September 24, 2025 Witam. Chciałbym kupić laptopa sporadycznie do gier (Warzone, Poe2, BF6) ale też do pracy przy grafice, głównie w Photoshopie. Nie jestem znawcą dlatego po przeczesaniu internetu wybór padł na Asus TUF gaming f16. Wiem, że PC w tej cenie byłby dużo lepszy, ale chcę laptopa bo zależy mi na mobilności abym mógł pracować na nim w różnych miejscach. Zależy mi również na ofercie z ratami 0%. I teraz tak, znalazłem coś takiego (jedyny model z ratami 0%) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z tym że, jest opcja modyfikacji z której chciałbym korzystać. Rozbudowa do 32 gb ram, oraz wymiana na dysk 2 TB. Finalnie laptop wygląda tak: Laptop ASUS TUF Gaming F16 FX608JM-I5165 i5-13450HX 16" FHD+ 165Hz 32 GB ramu 2 TB dysk SSD Geforce 5060 DLSS 4 Kwota finalna to: 5348,80 zł Moje pytania to: czy to dobra cena/wydajność. Jak wygląda sytuacja z rozbudową (ram i wymiana dysku na wiekszy). Czy to jest to samo jakbym znalazł po prostu ofertę "gotowca" z takimi podzespołami? I czy ktoś może powiedziec mi wiecej o tym sklepie? Czy ktoś robił tam zakupy? Opinie ma dobre... Z góry wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts