FILAGOL Posted September 9, 2025 Report Posted September 9, 2025 Dzień Dobry, Poszukuje płyty głównej do Lenovo Laptop: Lenovo V15 G3 IAP CTO Płyta główna: JV471&JV571 NM-E361 REV: 1.0 Załączam zdjęcia poniżej: Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Mr.T Posted September 9, 2025 Report Posted September 9, 2025 drogooooooooo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
FILAGOL Posted September 10, 2025 Author Report Posted September 10, 2025 Dzień Dobry, @Mr.T o Cie Panie !! Faktycznie od groma cebulnionów za płytę główną Laptop warty 1799 zł a płyta 1 063,59zł to laptop dla ucznia, Córka sąsiada ponoć go upuściła niechcący, a wcześniej został z laptopa wyrwany przewód zasilający, (gdy ten był ładowany) zaczepiony przez dziecko gdy szło i laptop trup świeci tylko kontrolna od ładowania laptopa (port USB-C) i kontrolka od dysku mruga od czasu do czasu na biało po za tym zero jakiekolwiek reakcji laptopa czarny ekran brak reakcji wentylatora. Gdy odparłem, że laptop jest do zwrotu, to sąsiad powiedział "no i co mi zrobią ?" pomijam stan wewnętrzny laptopa (ogrom kurzu, istny koszmar zewnętrznie również brudny nalepki zerwane (znamieniowa i na górnej części obudowy, zgubiona przejściówka do ładowania z USB-C na cienki bolec) jednym słowem rozpacz no cóż starałem się pomóc Quote
Recommended Posts