zdzisiek24 Posted September 7, 2025 Report Posted September 7, 2025 Skrypt umożliwiający rejestrację w programie Windows 10 Consumer Extended Security Updates (ESU) za pośrednictwem bezpłatnej opcji Kopia zapasowa, z kontem Microsoft lub bez niego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] This is the hidden content, please [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] or [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2x success ... to sukces. brygada69, FILAGOL, LAGUNA and 1 other like this Quote
zen888 Posted September 7, 2025 Report Posted September 7, 2025 4 godziny temu, zdzisiek24 napisał(a): Skrypt umożliwiający rejestrację w programie Windows 10 Consumer Extended Security Updates (ESU) za pośrednictwem bezpłatnej opcji Kopia zapasowa, z kontem Microsoft lub bez niego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] This is the hidden content, please [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] or [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2x success ... to sukces. Ale w zamian oddajesz duszę diabłu. Już wolę używać zmodowanej 11-tki. Quote
VACek Posted September 7, 2025 Report Posted September 7, 2025 2 godziny temu, zen888 napisał(a): Ale w zamian oddajesz duszę diabłu. Już wolę używać zmodowanej 11-tki. hahahaha to co ja mam powiedzieć Za dusze w nagrodę nie wiem co to BSOD Quote
Kosiara Posted September 7, 2025 Report Posted September 7, 2025 Godzinę temu, VACek napisał(a): hahahaha to co ja mam powiedzieć [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Za dusze w nagrodę nie wiem co to BSOD Powinni ci dać nagrodę i dożywotnio nowe licencje na windows Też kiedyś testowałem i co ciekawe, zauważyłem mniej problemów niż z stabilnymi wydaniami, taka ciekawostka Quote
Recommended Posts