Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gdy pobiera się niektóre filmy z YouTube szczególnie te krótkie to bardzo często jest tak że zamiast polskiej mowy to po pobraniu programem ByClickDownloader [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] na przykład filmu Pierwszy PC z procesorem 486

film lub sam plik mp3 jest pobrany bez języka polskiego tylko gada jakiś amerykański lektor albo jakiś nowoczesny amerykański syntezator mowy. Gdy w ustawieniach programu ByClickDownloader zmieniłem "Preferowany język audio" na "Polish"
sshot-1.png
i zapisałem zmiany to jest to samo i to obojętnie czy jestem zalogowany w programie ByClickDownloader na konto YouTubowe czy nie? Używam najnowszej wersji ByClickDownloader 2.4.23. Inne programy na przyklad 4k Video Downloader 25.3.0.219 Plus [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pobierają polskie filmy z YouTuba w języku polskim ale gdy się skopiuje linka to trzeba potem wchodzić w ten program 4k Video Downloader i ręcznie wklejać każdy film ale w ByClickDownloader jest tak że po kopiowaniu filmu do schowka film jest natychmiast pobierany i jest też możliwość pobierania całych kanałów z YouTuba w programach ByClickDownloader 2.4.23 i 4k Video Downloader 25.3.0.219 Plus ale tylko ByClickDownloader 2.4.23 ma opcję numerowania w nazwach plików filmów od najnowszych filmów do najstarszych i też tylko ten program ByClickDownloader 2.4.23 ma taką opcję że gdy na kanale na YouTube jest kilka tysięcy filmów to można sobie szybko zaznaczyć 100 najnowszych filmów. W innych programach na przykląd w 4k Video Downloader jest tylko opcja męczenia się pojedyńczo z każdym linkiem albo pobierania całego kanału z YouTuba.