Moniu Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Czy dałoby się odświeżyć linki? LaczuS likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genesis Pryzmat Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Można prosić o udostępnienie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbqpdbqp Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Czy Czy można dostać nowe linki??Serwer pisze do mnie "This link is deleted by the owner." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMirvis Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Linki nie działają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laneson Posted October 31, 2017 Report Share Posted October 31, 2017 To samo poproszę o odświeżenie linków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.kucharski Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Szukam WinPe 10 po polsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Prezes odświeżył linki, ale nie odświeżył tematu, co niniejszym robię. EDIT: sprawdziłem tę wersję, i niestety prawie nic nie działa, nawet zmiana rozdzielczości. Ta pierwsza niebieska tabelka po zbootowaniu z wyborem też się w ogóle nie pojawia, od razu pojawia się logo Win10, nie wiem czemu. Najlepiej u mnie działa wersja zbudowana na Win8.1 i tej będę używał. jarexpol likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszM1986 Posted July 29, 2019 Report Share Posted July 29, 2019 mam problem po otwarciu ISO w UltraISO o po dodaniu programu do folderu i zapisaniu obrazu i uruchomieniu zapisanego ISO w VMware Workstation nic się nie dzieje nie działa tak jak ISO macierzyste proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qrdziel Posted August 8, 2020 Report Share Posted August 8, 2020 skusiłem się, bo mało wazy ten live ale: 1. nie wykrywa wielu wifi 2. total commander po francusku?? 3. i interesują mnie dwa programy na live : occt i victoria - nie można uruchomić system polecam jako ciekawostkę nie znacie jakiegoś live10pe na którym zadziała occt i będzie >1gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciekawski Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 podbijam, szukam czegoś działającego w wersji live Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manijak-79 Posted January 2 Report Share Posted January 2 W dniu 2.08.2015 o 16:20, Mr.T napisał(a): "Win 10 Project 2015 - PE" Windows Live czyste gotowce do własnej modernizacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czyli koło ratunkowe bazujące na najbogatszej wersji Windows 10 Enterprise. Do pobrania zależy od potrzeby są dwa obrazy : wersja x86 i x64. Widok po uruchomieniu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Otwieramy ISO w jakimś programie do edycji np. Ultraiso i wrzucamy do folderu Programs nasze aplikacje w wersji Portable zapisujemy zmiany i cieszymy się własną wersją PE miłej zabawy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download: x86 - 461 mega / x64 - 541 mega [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] moze ktos udostepnic link . ten wyzej nie działa . z góry dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted January 2 Author Report Share Posted January 2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] arucha2203 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Win77cr Posted January 18 Report Share Posted January 18 Da się z tego zrobić system w którym można instalować i uruchamiać programy? Przydałby się taki jako natywne środowisko do testów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts