Jump to content

Recommended Posts

Posted

5 lat temu kupiłem sobie głośniki Real-el S-250 20W  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  do PC w zupełności mi wystarczały, do komunikatorów coś na Youtube czy do filmów jak ta lala. Nie wiem w czym problem, może dlatego że były non stop włączone (włącznik z tyłu, ciężko sięgnąć jak stoją na biurku przy ścianie ) od paru dni przy wyłącznym PC głośno buczą a podczas słuchania jak tylko głośniej dać są trzaskają zwłaszcza przy lekkim basie.  Pewnie wzmacniacz, i teraz pytanie bo tego się nie naprawi i pewno nie warto, co kupić takie same podobają mi się zajebiście, czy znajdzie się coś podobnego też czarnego w rozsądnej cenie, też 2.0.

Posted

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]- Tego modelu nie słyszałem ale możesz poszukać recenzji lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Podzielam opinię kolegi @LAGUNA Skoro dotychczasowy sprzęt sie sprawdzał, to nie ma co przepłacać, ponieważ ciężko znaleźć coś dobrego i w rozsądnej cenie.

2 lata temu sam robiłem rozeznanie w kwestii głośników, bo dotychczasowe już się "kończyły". 

Miałem  Creative 5W 2.0 i chciałem jakieś lepsze, ale jak spojrzałem na ceny, to lekko zwątpiłem.

Na szczęście upolowałem okazję i kupiłem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] za 329 zł, a dziś patrzę na Allegro, a tam wszystko powyżej 400 zł.

Także ze swojej strony mogę polecić te głośniki, bo jak na mój gust grają świetnie, tylko ta cena...

LAGUNA and Ryzenek like this
Posted

Polecam mocny bass 42w i niedrogi w cenie 359 zł z pilotem - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Zalety: Moc głośników (RMS)42 W
Moc subwoofera (RMS)42 W
Moc szczytowa42 W

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]