Pepe33 Posted Friday at 06:20 PM Report Posted Friday at 06:20 PM Cześć Mam takie pytanie czy wasi wujkowie, ojcowie chrzestni przesyłają wam nie lubiane gry np wujek wam przesyła np grę mortal kombat choć nie lubicie bijatyk a np ojciec chrzestny np collina Mc rae bo wie ,że lubicie rajdówki lub inne gry.Mi co urodziny wujek przesyła strzelanki z serii star wars choć mówiłem wujkowi ,że nie lubię takich gier i ,że nie będę grał.I wujek życzy miłego grania choć nie mówiłem wujkowi ,że nie gram w przesyłane gry. Quote
bison616 Posted Friday at 07:21 PM Report Posted Friday at 07:21 PM Jak mówi moja prawie 90 letnia, nauczona życiem babcia "jak dają to bierz i podziękuj, bo kolejnym razem nie dadzą a będziesz chciał" Kosiara and nudzija like this Quote
Kosa7 Posted Saturday at 02:16 PM Report Posted Saturday at 02:16 PM To se synek pokemony pozbieraj jak nie lubisz Mortal Kombat W czym masz problem ? Quote
zdzisiek24 Posted Saturday at 02:57 PM Report Posted Saturday at 02:57 PM Podziękuj, schowaj do szuflady i ciesz się, że masz takich wujków. Moi nawet nie pamiętali o urodzinach ... a i tak ich wszystkich miło wspominam. Quote
Pepe33 Posted Monday at 10:11 AM Author Report Posted Monday at 10:11 AM zdzisiek24 A ty byś się cieszył jakby wujek takie gry by ci przesyłał notorycznie albo np miałem uraz ręki i np co prezent dostawałem smartwatch choć fizjoterapeuta do którego chodziłem na zabiegi odradzał noszenia. Quote
balusiek Posted Monday at 11:13 AM Report Posted Monday at 11:13 AM Chciałbym mieć takie problemy.... Quote
Kosiara Posted Monday at 02:44 PM Report Posted Monday at 02:44 PM Za moich czasów, to się jechało na piratach, oryginał jak miałem, to stał godnie na półce. Prezenty były jakie były, ale człowiek się starał nikogo nie urazić i cieszyć ze wszystkiego. Nie uważasz, że takie publiczne żalenie się jest słabe? Nie pasuje gierka? To oddaj komuś, zrób dobry uczynek. LAGUNA likes this Quote
Pepe33 Posted Tuesday at 11:20 AM Author Report Posted Tuesday at 11:20 AM Kosiara Właśnie kiedyś miałem na takiej stronie lowcygier sprzedać grę to by wpadło na konto 200-300zl Quote
Recommended Posts