makjorg Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 Witam. Mam takie pytanie. Miałem wcześniej zainstalowany Win 11 z wznawieniem po wyłączeniu gdy bateria wyczerpała się. Po włączeniu Windowsa pokazywał na podzątku ,, wznawianie systemu windows" Uruchomione programy wcześniej nie gineły tylko były i się same uruchamiały. Jaka to modyfikacja ? Quote
makjorg Posted September 22, 2025 Author Report Posted September 22, 2025 znalazłem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
christopher732 Posted September 22, 2025 Report Posted September 22, 2025 bierzcie z kolegi przykład zadaje pytanie i sam na nie odpowiada Quote
makjorg Posted September 23, 2025 Author Report Posted September 23, 2025 14 godzin temu, christopher732 napisał(a): bierzcie z kolegi przykład zadaje pytanie i sam na nie odpowiada po braku odpowiedzi postanowiłem odszukać tego moda i podzielić się z tymi co nawet nie wiedzą że taki istnieje. tylko tyle Quote
Recommended Posts