Conradus Posted May 5 Report Posted May 5 Postanowiłem ręcznie wyczyścić rejestr.A czego tam nie było Nawet znalazłem pliki w języku chińskim - więc przetłumaczyłem i jeden z nich - to imię i nazwisko chyba hiszpańskie.. Nie jestem pewien czy przez przypadaek nie usunąłem czegoś czego nie powinienem. Zastosowałem w Wierszu Polecenia komendę sfc /scannow oraz komendy DISM.Wszystko się udało.System stwierdził,że nie ma żadnych problemów,ale jednak mam do Was pytanie->Jak sądzicie, czy już rejestr jest w porządku? Quote
Widzior Posted May 5 Report Posted May 5 Widzę bardzo ci się w życiu nudzi. To nie czasy Win98, gdzie system padał po pół roku przez zawalony rejestr. Nowym systemom to w ogóle nie przeszkadza. Dowód? Mam Win7 Pro zainstalowany na 1szym Ryzenie 1500x w 2017 i chodzi jak dzik do dziś na Ryśku 5600. 8 lat i system działa idealnie, a żadnego czyszczenia rejestru nie robiłem, ani automatami, ani ręcznie, bo to tylko można sobie go rozwalić. Quote
Recommended Posts