Kosiara Posted April 21 Report Posted April 21 Cześć, tak jak w temacie. Chciałbym ręcznie aplikować aktualizacje zamiast używać do tego windows update. Czy ktoś jest w stanie mi to dokładnie wytłumaczyć? Jak się używa tego narzędzia? Skąd brać te poprawki, jakie dokładnie pliki są mi potrzebne? Quote
ziloth Posted April 21 Report Posted April 21 Hejo! Najprościej, pobierasz plik KBxxxxxx.msu, odpowiedni dla twojego systemu, klikasz 2x i instalujesz. A z Win10UI... Potrzebujesz 3 plików: .ssu, .psf, .lcu Wypakujesz Win10UI, dajesz te 3 pliki do tego samego folderu,.. A najlepiej to sobie poczytaj na stronie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , włącz tłumaczenie na pl, lub jak wolisz. To dość proste do wykonania i kilka razy zainstalowałem tak Aktualizację, której " normalnie" nie mogłem! JanKo66 likes this Quote
stens Posted April 22 Report Posted April 22 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wchodzisz pobierasz sobie tylko pliki dla aktualizacji. Rozpakowujesz, pobierasz i w folderze UUPs umieszczasz W10UI.cmd i W10UI.ini uruchamisz W10UI.cmd jako admin i system się aktualizuje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stig and FILAGOL like this Quote
Recommended Posts