DeepCore Posted April 15 Report Posted April 15 Dzień dobry, Mam problem z ustaleniem procesu. W widoku zadań pojawia mi się okno jakiegoś procesu, który widoczny jest właściwie wyłącznie tylko w tym widoku. Nie można go odpalić pełnoekranowo, nie posiada opisu, a jego miniatura nie reaguje na jakąkolwiek moją reakcje w kontekście uruchomienia owej miniatury, Mogę ją zamknąć, lecz po chwili proces ponownie staruje. Właściwie, to prześledziłem, całe drzewo procesów w "Sysintenals Proces Explorer" i nic obcego nie zauważyłem. Proces w żaden sposób nie obciąża sprzętu, ale nie lubię nie wiedzieć co i jak. W załączeniu przesyłam zdjęcie, które zrobiłem z widoku zadań. Będę zobowiązany za jakiekolwiek sugestie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
dna111 Posted Saturday at 05:41 PM Report Posted Saturday at 05:41 PM Spróbuj przeskanować kilkoma antyvirusami malwarebytes i takie tam przetestuj wszystkie jakie masz dostępne. Jeżeli nic nie znajdzie to zacznij odinstalowywać wszystkie programy które według ciebie mogły to spowodować. Możesz też spróbować przywrócić system za pomocą punktu przywracania w panelu sterowania. jeżeli żadna z wyżej wymienionych opcji nie pomoże to raczej trzeba będzie przywrócić system do stanu początkowego w ustawieniach. Quote
Kocurek Posted yesterday at 01:37 AM Report Posted yesterday at 01:37 AM @DeepCore - czy w trybie awaryjnym również opisywany problem występuje? Quote
Recommended Posts