zybu Posted March 20 Report Posted March 20 Witam , Mam następujący problem z laptopie znajomego hp 15-af165sa. Po instalacji windowsa 10 home na nowym dysku ssd wszystko działo poprawnie. Po instalacji pozostałych aktualizacji przycina , głównie przy przesuwaniu kursora co mocno przeszkadza przy użytkowaniu częstotliwość co 2-3 sekundy i tak cały czas. Odinstalowałem wszystkie możliwe aktualizacje problem pozostał. Wykonałem czyste uruchomienie , również bez zmian. Czy ktoś spotkał się z takim problemem ? ewentualnie może istnieje jakaś zmodyfikowana wersja z forum która jest niezawodna. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. Quote
Widzior Posted March 20 Report Posted March 20 Czy ta "maszyna" ma procesor A8-7410? Jeśli tak, to jedynie jakiś mod Extreme od Sromotnika go uratuje. Przecież ten procek ma słabszy rdzeń od mojego zabytku C2D P8800 Trochę ratuje go to, że ma 4 rdzenie. Kocurek likes this Quote
zybu Posted March 20 Author Report Posted March 20 Tak , ma ten procesor. Jest to padaczka , dlatego chciałbym mu zainstalować coś żeby choć neta poprzeglądał. Myślę o tym Quote
Widzior Posted March 20 Report Posted March 20 No ten system to dobry wybór, jak ci zależy na licencji Home. Teraz Sromotnik bawi się LTSC, odświeżył też starego LTSB, ale w tych systemach musiałbyś pokombinować z aktywowaniem. Quote
Recommended Posts