Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam , 

Mam następujący problem z laptopie znajomego hp 15-af165sa. Po instalacji windowsa 10 home na nowym dysku ssd wszystko działo poprawnie. Po instalacji pozostałych aktualizacji przycina , głównie  przy przesuwaniu kursora co mocno przeszkadza przy użytkowaniu częstotliwość co 2-3 sekundy i tak cały czas. Odinstalowałem wszystkie możliwe aktualizacje problem pozostał. Wykonałem czyste uruchomienie , również bez zmian. Czy ktoś spotkał się z takim problemem ? ewentualnie może istnieje jakaś zmodyfikowana wersja z forum która jest niezawodna. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. 

Posted

Czy ta "maszyna" ma procesor A8-7410? Jeśli tak, to jedynie jakiś mod Extreme od Sromotnika go uratuje. Przecież ten procek ma słabszy rdzeń od mojego zabytku C2D P8800 :E  Trochę ratuje go to, że ma 4 rdzenie.

Kocurek likes this
Posted

Tak , ma ten procesor. Jest to padaczka , dlatego chciałbym mu zainstalować coś żeby choć neta poprzeglądał. Myślę o tym 

Posted

No ten system to dobry wybór, jak ci zależy na licencji Home. Teraz Sromotnik bawi się LTSC, odświeżył też starego LTSB, ale w tych systemach musiałbyś pokombinować z aktywowaniem.