ziloth Posted March 17 Report Posted March 17 Jak w temacie. Potrzebuję adresu, listy - przewodnika tv, który będzie pokazywał co leci/ ma lecieć w tv. Quote
wbak1102 Posted March 17 Report Posted March 17 No jasne,ty potrzebujesz gotowca żeby ci ktoś poszukał za ciebie idż na kodiwpigulce.pl i tam poszukaj. Quote
ziloth Posted March 17 Author Report Posted March 17 Po to jest forum, żeby się dzielić wiedzą itd... Nie każdy wie, od razu, gdzie uderzyć. Na podanej stronce znalazłem adres do takiego wykazu. Dzięki! Quote
djprzemcio123 Posted March 18 Report Posted March 18 Polecam zainstalować Program sfvipplayer do tego Adres IP oraz adres MAC i masz tysiące kanałów TV od 2 lat tego używam nawet Gale Fame MMA ,Prime i inne obejrzałem za Free ziloth likes this Quote
mmaciek12 Posted March 18 Report Posted March 18 Jest strona [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] adresy do dodania przewodnika też są tam dostępne. ziloth likes this Quote
gustaw Posted March 18 Report Posted March 18 18 godzin temu, djprzemcio123 napisał(a): Polecam zainstalować Program sfvipplayer do tego Adres IP oraz adres MAC i masz tysiące kanałów TV od 2 lat tego używam nawet Gale Fame MMA ,Prime i inne obejrzałem za Free Taaa, a świstak siedział i zawijał w sreberka Quote
ziloth Posted March 18 Author Report Posted March 18 No przyjrzę się temu SFVIPplayerowi. Dość ciekawy, chociaż na pierwszy rzut oka, ustępuje VLC. Opcja powtarzania 1 pliku jest, w obu, super! Mnie głównie interesuję 1 kanał FX Comedy - a niestety tylko ten mi tnie się przy odtwarzaniu. Quote
Recommended Posts