pjoter80 Posted March 12 Author Report Posted March 12 Potrzebuję takie iso żeby zaktualizować system omijając wymagania czy da się tak? Chyba że macie jakiś sposób żeby podnieść win10 na 11 omijając wymagania? Quote
stens Posted March 12 Report Posted March 12 34 minuty temu, pjoter80 napisał(a): omijając wymagania? Rufus - nagraj Iso na pendrive, ustawiasz co ma ominąć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pjoter80 likes this Quote
pjoter80 Posted March 12 Author Report Posted March 12 Rufus ok. Ale jak chce zdalnie to zrobić na systemie to mam jednak problem. Quote
stens Posted March 12 Report Posted March 12 26 minut temu, pjoter80 napisał(a): zrobić na systemie to mam jednak problem. No to tutaj masz system dla ciebie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
pjoter80 Posted March 13 Author Report Posted March 13 Szukam dalej na razie nic nie dało rady. Quote
stens Posted March 13 Report Posted March 13 18 godzin temu, pjoter80 napisał(a): mam jednak problem No to kup smaczne ciacho i zaproś przyjaciela. Quote
pjoter80 Posted March 13 Author Report Posted March 13 Możesz pisać na temat? Dać rozwiązanie i tyle. Po co spamować? Quote
stens Posted March 13 Report Posted March 13 Dostałeś trzy propozycje i co? Wcale nie piszesz co się dzieje po tych próbach, to znaczy że przyjaciel będzie wiedział co robić. Jak masz małe doświadczenie to trzeba się uczyć, ale pisz co się wyświetla w czasie próby instalacji, a nie bądź od razu obrażony na prawdę. Sz3ypy likes this Quote
pjoter80 Posted March 13 Author Report Posted March 13 Cały czas jest komunikat że nie spełnia wymagań. Szukałem iso z którego puszcze UAKTULANIJ i przejdzie cały proces. Na razie jedyna opcję jaka mi się udała to z Rufusa z pendrive czysta instalacja win11 - sukces. stens likes this Quote
pjoter80 Posted Tuesday at 07:12 AM Author Report Posted Tuesday at 07:12 AM Jakby ktoś miał w postaci gotowego obrazu .iso będę wdzięczny. Chce zdalnie zamontować sam obraz i Zaktualizować nadpisać win 10 stary. Może ktoś tak robił i mu się udało na starszym sprzęcie zainstalować? Quote
stens Posted Tuesday at 08:51 AM Report Posted Tuesday at 08:51 AM Masz tutaj mody SROM-otnika, wybierz sobie. 1 godzinę temu, pjoter80 napisał(a): Jakby ktoś miał w postaci gotowego obrazu .iso będę wdzięczny. Quote
pjoter80 Posted Tuesday at 09:06 AM Author Report Posted Tuesday at 09:06 AM Te mody co mi wcześniej wysyłałeś nie działają też Quote
Recommended Posts