dxwid Posted March 5, 2025 Report Posted March 5, 2025 Chciałem pobrac mody do gta, znalazłem plik z grą dodałem tam potrzebne mody i przy statusie pokazywało że czeka na synchronizacje. Wszedłem do onedrive i nie miałem wystrczająco miejsca na tyle plików a potem przy stsatusie plików pokazało błąd i już pół dnia czekam aż wszystko sie zsynchronizuje i udało sie tylko 5 plikom... .Czemu wogole musze miec to zsynchronizowane? Da sie to jakos zrobic bez tego onedrive? Proszę o pomoc(nie moge rowniez odpalic gry a inne niektore pliki pliki nie zwiazane z gra rowniez pokazuja „stan-blad”) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
TheStraight Posted March 5, 2025 Report Posted March 5, 2025 Zalogowałeś się kontem M$ więc zalogowało ci automatycznie OneDrive Wejdź do aplikacji i po prostu wyłącz synchronizacje : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts