franekfranek Posted February 13, 2025 Report Posted February 13, 2025 Kilka dni temu zauważyłem, że ilość wolnego miejsca na dysku C nagle zmniejszyla się o 3GB. Sprawdziłem ale w historii aktualizacji nie widać niczego nowego (update jest zblokowany), podobnie w programach. Zapuściłem Privazer i odzyskałem wcześniejsza pojemność dysku. Kolejna istotna kwestia. Ze 3 dni temu i dziś na kilka minut odszedłem od komputera. Po powrocie na zewnętrznym ekranie ujrzałem: ekran o innej mniejszej rozdzielczości, z powiększonymi ikonkami paska (identyko jak bym w międzyczasie otworzyl laptopa,który jest podłączony do zewn monitora; uruchomionym Anydesk (z otwartymi programami, których używałem ostatnio w trakcie podłączania się z pracą). Natychmiast odłączyłem się od wifi,udostępnianego ze swojego smartfona. Zaktualizowałem Eset i przeskanowalem komputer. Do tego ponownie Privazer na koncie użytkownika i admina. Fabryczny win10. Aby desk nie był instalowany, tylko uruchamiany z pobranej z oficjalnej witryny kilkunasto MB aplikacji. Czyżby jakiś niekontrolowany restart? Z mojego komputera stacjonarnego w pracy podobno nikt się do mnie dziś nie podłącza. Quote
Recommended Posts