werwaok Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Poda mi ktoś bezpośredni link do Home N x86? Cały dzień mam "Błąd We encountered a problem processing your request. Please try again later. Zamknij Często zadawane pytania"
Camis Posted August 3, 2015 Author Report Posted August 3, 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Halabarda Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Camis zrobiłem tak jak pisałeś w 1 poście przesiadka z win 7 home premium x64 na 10 home bez wpisywania klucza system windows został aktywowany dzięki za poradnik
redbull90 Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 a jesli ja mam aktywowany windows loaderem win7 professional to jak najprosciej i najszybciej mam zainstalowac by był aktywowany windows10 ? bo tyle tych wskazowek ze sie pogubiłem;)
werwaok Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Ściągnij oryginalny obraz z techbench i uruchom instalator normalnie z Windowsa, nie z Biosu. Dalej, dalej, akceptuj, dalej... i masz aktywny legalny Windows 10.
lary504 Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Ja próbowałem dzisiaj przejść z 7 pro na win10 ale wyskakuje mi błąd Instalacja nie powiodła się w fazie Safe_OS-podczas operacji wystąpił błąd BOOT. Jak można inaczej przejść na 10 ??
mamama07 Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 Ściągnij oryginalny obraz z techbench i uruchom instalator normalnie z Windowsa, nie z Biosu. Dalej, dalej, akceptuj, dalej... i masz aktywny legalny Windows 10. Czyli mając win7 ult aktywowany loaderem daz'a wystarczy uruchomić ów iso z poziomu windowsa po czym rozpocznie się jakiś tam (aktualizacja? czy jak to nazwać?) proces instalacji win10 która po zakończeniu wskaże nam, że ten win10 jest aktywowany? Tak mam to rozumieć? A pytam bo na stronie forum gdzie sam Daz się wypowiada mówi on aby: zainstalować win7, użyć loadera, zrobić aktualizacje o win10 przez WU a następnie fresh install bez podania klucza a system będzie aktywowany. Ktoś próbował tego rozwiązania? Bo ja się właśnie szykuje ale nie wiem czy nie na marne ;/ @@@EDIT@@@ Sprawdzone, śmiga - win 7, daz aktywator, aktualizacja do win 10 przez WU, wgranie win10 "na czysto", bez klucza - system aktywowany.
werwaok Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Nie ma znaczenia czy upgrade robisz z wu, iso czy "luźnych" plików.
redbull90 Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 czyli można mając aktywowany przez windows loader win7 smiało aktualizowac ?
marcins Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 przepraszam za offtop i (być może) głupie pytanie, ale po co jeszcze raz instalować win10, skoro prawidłowo aktywował się po upgrade?
Bartos Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 By pozbyć się śmieci z starego systemu mamama07 likes this
Recommended Posts