Jump to content

[Mini Poradnik] - Prawidłowe przejście z 7/8/8.1 na Windows 10 z zachowaniem aktywacji

Recommended Posts

Posted

Poda mi ktoś bezpośredni link do Home N x86? Cały dzień mam "Błąd We encountered a problem processing your request. Please try again later. Zamknij Często zadawane pytania"

Posted

Camis zrobiłem tak jak pisałeś w 1 poście przesiadka z win 7 home premium x64 na 10 home bez wpisywania klucza system windows został aktywowany dzięki za poradnik

Posted

a jesli ja mam aktywowany windows loaderem win7 professional to jak najprosciej i najszybciej mam zainstalowac by był aktywowany windows10 ? bo tyle tych wskazowek ze sie pogubiłem;)

Posted

Ściągnij oryginalny obraz z techbench i uruchom instalator normalnie z Windowsa, nie z Biosu. Dalej, dalej, akceptuj, dalej... i masz aktywny legalny Windows 10.

Posted

Ja próbowałem dzisiaj przejść z 7 pro na win10 ale wyskakuje mi błąd Instalacja nie powiodła się w fazie Safe_OS-podczas operacji wystąpił błąd BOOT. Jak można inaczej przejść na 10 ??

Posted

Ściągnij oryginalny obraz z techbench i uruchom instalator normalnie z Windowsa, nie z Biosu. Dalej, dalej, akceptuj, dalej... i masz aktywny legalny Windows 10.

Czyli mając win7 ult aktywowany loaderem daz'a wystarczy uruchomić ów iso z poziomu windowsa po czym rozpocznie się jakiś tam (aktualizacja? czy jak to nazwać?) proces instalacji win10 która po zakończeniu wskaże nam, że ten win10 jest aktywowany? Tak mam to rozumieć?

A pytam bo na stronie forum gdzie sam Daz się wypowiada mówi on aby: zainstalować win7, użyć loadera, zrobić aktualizacje o win10 przez WU a następnie fresh install bez podania klucza a system będzie aktywowany. Ktoś próbował tego rozwiązania? Bo ja się właśnie szykuje ale nie wiem czy nie na marne ;/

@@@EDIT@@@

Sprawdzone, śmiga - win 7, daz aktywator, aktualizacja do win 10 przez WU, wgranie win10 "na czysto", bez klucza - system aktywowany.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information