Jump to content

Proszę o pomoc a wręcz błagam :( :( !!!!!

Recommended Posts

Posted

Proszę wszystkich o pomoc :(!

Kupiłem office 2024 dodałem subskrybcje do utworzonego konta microsoftu. Później się z tego konta wylogoweałem i zapomniałem hasła. Na tym koncie jest ta subskrybcja. Teraz chce otworzyć zainstalowanego worda ale woła o klucz jak wpisuje klucz to woła o mejla i hasło którego nie pamiętam. Proszę ratujcie ludzie ! :(

Posted
3 minuty temu, Rex Rexus napisał(a):

Proszę wszystkich o pomoc :(!

Kupiłem office 2024 dodałem subskrybcje do utworzonego konta microsoftu. Później się z tego konta wylogoweałem i zapomniałem hasła. Na tym koncie jest ta subskrybcja. Teraz chce otworzyć zainstalowanego worda ale woła o klucz jak wpisuje klucz to woła o mejla i hasło którego nie pamiętam. Proszę ratujcie ludzie ! :(

Odzyskaj hasło poprzez sms albo email i tyle.

Posted
15 minut temu, LAGUNA napisał(a):

a to by skutku nie przyniosło.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ale chcą mi wysłać hasło na tego mejla co nie znam hasła :(

Posted
7 minut temu, Rex Rexus napisał(a):

No to sorry Byku ale to już tylko i wyłącznie twoja wina że nie pamiętasz swoich własnych haseł.
Masz nauczkę na przyszłość i polecam Menedżer Haseł :D

wbak1102 likes this
Posted
5 minut temu, LAGUNA napisał(a):

a zerknij jeszcze tutaj

To jest resetowanie haseł do google. Nic to nie da.

2 minuty temu, TheStraight napisał(a):

No to sorry Byku ale to już tylko i wyłącznie twoja wina że nie pamiętasz swoich własnych haseł.
Masz nauczkę na przyszłość i polecam Menedżer Haseł :D

Dzięki :)

Proszę pomóżcie jak ktoświe jak :(

Posted

Hm albo załóż nowy adres maila, albo kontakt tel. i wyjaśnij o co biega.

jak jesteś legalny to wszystko jest do załatwienia.

Posted
15 minut temu, Rex Rexus napisał(a):

Kliknij że nie masz dostępu, wyrzuci parę pytań, wyskoczy ci miesiąc oczekiwania (MS tak robi), a po miesiącu zresetują ci hasło.

Na przyszłość będziesz pamiętał hasło.

starcraft2fan likes this
Posted
5 minut temu, razor1995 napisał(a):

Kliknij że nie masz dostępu, wyrzuci parę pytań, wyskoczy ci miesiąc oczekiwania (MS tak robi), a po miesiącu zresetują ci hasło.

A czy istnieje mozliwość potraktować offica jakimś aktywatorem ? Na czas tego oczekiwania ? Proszę o pomoc !

6 minut temu, razor1995 napisał(a):

A czy istnieje mozliwość potraktować offica jakimś aktywatorem ? Na czas tego oczekiwania ? Proszę o pomoc !

Posted
3 minuty temu, wlodeusz napisał(a):

Z tym aktywatorem, to jedziesz po bandzie cierpliwości ludzi, którzy starają się pomóc. Ja nawet nie kiwnę palcem.

oki, poczekam. Ale prosiłbym o pomoc.

Posted
49 minut temu, Rex Rexus napisał(a):

oki, poczekam. Ale prosiłbym o pomoc.

olac platne   , od lat uzywam free [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  🤟

Posted

Nie oburzył mnie fakt prośby o aktywator. Jestem oburzony piskiem i skomleniem o pomoc. Kilku sensownych ludzi, poświęciło czas i energię na rozwiązanie problemu. Wtedy nagła zmiana planu i potrzebny cite, aktywator. Mnie to zaczyna śmierzdzieć, że tylko aktywator, był od początku potrzebny. Po co zawracać ludziom tyłek? Wystarczy wpisać w Google, aktywator Office?

wbak1102 likes this
Posted

Dlatego naszła zmiana ponieważ nie miałam dużo czasu bo laptopa dzisiaj musiałem oddać komuś innemu. Ale dziękuje wszystkim którzy starali mi się pomóc. Dodam że problem nadal nie został rozwiązany i nie wiem jak się z tym uporać.

Posted

Hahahahahah, bez kitu. nominacja na dzbana roku i to już w lutym.

Jak można mieć coś popodpinane do maila do którego się nie ma dostępu i jeszcze tam dawać licencje.

GENIUSZ normalnie.

Ale nic sie nie martw. 20zł to nie straszna kwota za licencje do Office 2024. ;) Za 2 miesiące uzbierasz na nową. ;)

wbak1102 likes this
Posted

No to ja bym pisał do samego MS, jak sprawa wygląda. Masz dokument zakupu z numerem licencji, więc powinno się udać ją odpiąć.

Nie wysyłaj od razu skanu dowodu zakupu, tylko najpierw napisz ocb. I że konto na którym byłeś zalogowany, nie masz już dostępu do tego maila. A kto siedzi na jakichś kontach do których już nie ma dostępu, to inna sprawa.

A jak przeglądam temat, to nigdzie nie widać byś napisał, iż się nieprzelogowałeś. A tym bardziej jak się siedzi na komp[ie z wieloma użytkownikami to należy zwracać na to uwagę.

starcraft2fan likes this
Posted
W dniu 12.02.2025 o 20:23, BartAcid napisał(a):

No to ja bym pisał do samego MS, jak sprawa wygląda. Masz dokument zakupu z numerem licencji, więc powinno się udać ją odpiąć.

Nie wysyłaj od razu skanu dowodu zakupu, tylko najpierw napisz ocb. I że konto na którym byłeś zalogowany, nie masz już dostępu do tego maila. A kto siedzi na jakichś kontach do których już nie ma dostępu, to inna sprawa.

A jak przeglądam temat, to nigdzie nie widać byś napisał, iż się nieprzelogowałeś. A tym bardziej jak się siedzi na komp[ie z wieloma użytkownikami to należy zwracać na to uwagę.

Tak będę musiał zrobić jak piszesz. Głupio wyszło - wiem! moja wina. Ehhh! Dzięki !