Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam, potrzebuje moda pod ten procesor i ram

amd apu e1 2100, 4gb ddr3 

znajdzie się coś lekkiego laptop glownie i w sumie tylko do youtube aktualnie jest win 8 czas oczekiwania na przeglądarkę to okolo 3 minuty.

jezeli win 10 przerosnie go to był bym w stanie wrocic nawet do windows 7. tylko nie wiem czy przegladarka bedzie poprawnie działać z win 7. pozdrawiam

Posted

jaki masz tam dysk? Windows 8 jest mniej wymagający odnośnie I/O dysku twardego czy nawet pamięci MMC/SSD. Na windows 10 może być jeszcze gorzej a post niżej masz modyfikację maxymalnie odchudzoną.

Posted
12 godzin temu, mnemic666 napisał(a):

jaki masz tam dysk? Windows 8 jest mniej wymagający odnośnie I/O dysku twardego czy nawet pamięci MMC/SSD. Na Windows 10 może być jeszcze gorzej a post niżej masz modyfikację maksymalnie odchudzoną.

Postawiłem win 7 x86. własnie win8 jest tak nie udany ze 10 by działała lepiej aczkolwiek 7 jest jeszcze mniej wymagający a i tak nie ważne jaka przeglądarka YT się przycina... to nie dla mnie. laptop w barze służy tylko do yt puszczonego przez projektor i tyle. chciałem nawet xp zainstalować, ale stwierdziłem ze na xp żadna przeglądarka nie będzie działać. teraz poszukuje yt desktopowej apki na win 7 32bit na 64 sa ale 32 juz nie.

dysk 500gb hdd i nigdy nie bedzie w nim ssd :P