mic.hall Posted January 8 Report Posted January 8 Jak w temacie - poszukuję minimalnej wersji WIN-10 z właczonym usługami drukowania oraz LPD Daemon. Z jakiegoś powodu, większość znalezionych w sieci nie ma tego ostatniego. Szukam czegoś co wejdzie na 7.3GB ssd (taki ma Wyse 3040). Alternatywnie, jeśli ktoś jest wstanie pomóc zmodywikować jakąś wersję, np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Dzięki serdecznie! Próbowałem używać NTLite, ale cały czas wyskakują płędy, że brakuje plików, a nie mogę namierzyć odpowiedzniego CABa Quote
starcraft2fan Posted January 8 Report Posted January 8 Może ten? ew [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
mic.hall Posted January 8 Author Report Posted January 8 Dzięki za sugestie. Niestety Win JG10 LTSB wymaga 8629 MB do instalacji, więc nie wejdzie. Ten drugi jeszcze się ściąga... Quote
starcraft2fan Posted January 8 Report Posted January 8 Był na forum jeszcze mod iso które zajmowało 1gb i miało nawet msstore funkcjonalny. zaraz to znajdę i wrzucę, mówię, trza sprawdzić na żywca. Edit. Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @redbull89 ping, bo wrzucam Twoją modyfikację Quote
mic.hall Posted January 8 Author Report Posted January 8 Tak, tgo też próbowałem. MS store działa, ale nie ma w ogóle print spooler. Tiny7 już się ściągnął, ale też kicha - wymaga 9GB... Quote
starcraft2fan Posted January 8 Report Posted January 8 2 godziny temu, mic.hall napisał(a): Tak, tgo też próbowałem. MS store działa, ale nie ma w ogóle print spooler. Tiny7 już się ściągnął, ale też kicha - wymaga 9GB... Jeśli to cudo nie zadziała, to niestety nie mam pomysłu ;/ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jank00 Posted January 15 Report Posted January 15 Witaj, Win JG10 LTSB na 8GB SATA Flash z HP-ka da się zainstalować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts