mic.hall Posted January 8, 2025 Report Posted January 8, 2025 Jak w temacie - poszukuję minimalnej wersji WIN-10 z właczonym usługami drukowania oraz LPD Daemon. Z jakiegoś powodu, większość znalezionych w sieci nie ma tego ostatniego. Szukam czegoś co wejdzie na 7.3GB ssd (taki ma Wyse 3040). Alternatywnie, jeśli ktoś jest wstanie pomóc zmodywikować jakąś wersję, np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Dzięki serdecznie! Próbowałem używać NTLite, ale cały czas wyskakują płędy, że brakuje plików, a nie mogę namierzyć odpowiedzniego CABa Quote
starcraft2fan Posted January 8, 2025 Report Posted January 8, 2025 Może ten? ew [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
mic.hall Posted January 8, 2025 Author Report Posted January 8, 2025 Dzięki za sugestie. Niestety Win JG10 LTSB wymaga 8629 MB do instalacji, więc nie wejdzie. Ten drugi jeszcze się ściąga... Quote
starcraft2fan Posted January 8, 2025 Report Posted January 8, 2025 Był na forum jeszcze mod iso które zajmowało 1gb i miało nawet msstore funkcjonalny. zaraz to znajdę i wrzucę, mówię, trza sprawdzić na żywca. Edit. Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @redbull89 ping, bo wrzucam Twoją modyfikację Quote
mic.hall Posted January 8, 2025 Author Report Posted January 8, 2025 Tak, tgo też próbowałem. MS store działa, ale nie ma w ogóle print spooler. Tiny7 już się ściągnął, ale też kicha - wymaga 9GB... Quote
starcraft2fan Posted January 8, 2025 Report Posted January 8, 2025 2 godziny temu, mic.hall napisał(a): Tak, tgo też próbowałem. MS store działa, ale nie ma w ogóle print spooler. Tiny7 już się ściągnął, ale też kicha - wymaga 9GB... Jeśli to cudo nie zadziała, to niestety nie mam pomysłu ;/ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jank00 Posted January 15, 2025 Report Posted January 15, 2025 Witaj, Win JG10 LTSB na 8GB SATA Flash z HP-ka da się zainstalować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts