franekfranek Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 Program pobrałem z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , tylko w tej chwili nie moge sprawdzić , w której wersji bo nie mam dostepu do dysku z plikami archiwalnymi. Zainstalowany został jakiś czas temu bez klucza. Klucz się odnalazł, ale przy aktywacji kluczem identyfikującym się jako: Edition Type: ProPlusRetail Description: Office16_ProPlusMSDNR_Retail Edition ID: X20-19681 License Type: Retail License Channel: ltPERP informuje, że "klucz jest przeznaczony dla innej wersji produktu Microsoft Office Professional Plus 2016 niż jest obecnie zainstalowana." Czyżby chodziło o rozbieżność pomiędzy wersją zwykłą a retail ? W systemie nie widać, żadnej wzmianki o retail.. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
FILAGOL Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] franekfranek likes this Quote
franekfranek Posted December 17, 2024 Author Report Posted December 17, 2024 Dzięki ! Kolejka na barze dla kolegi. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wygląda na to, że zainstalowana wersja to nie retail Jak pobiorę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i przy instalacji wybiorę Office_2016_ProPlus_Retail_16.0.9029.2167_32-bit+64-bit_EN.img będzie ok ? Quote
FILAGOL Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 Cześć @franekfranek Cieszę się, że mogłem pomóc Pozdrawiam franekfranek likes this Quote
Recommended Posts