Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, mam takie pytanie odnośnie Windows 10 , Chodzi o to że chciałem zainstalować system na komputerze stacjonarnym , Wszystko Fajnie się zainstalowało , musiałem wybrać jezyk klawiatury itp a potem przeszło do Sieci , no i niestety tu jest problem , Prosi o podłączenie kablem Ethernet , a ja nie mam routera tylko Sieć Wifi , adapter wifi do komputera podpięty , ale to nie 

daje rady , i niestety Opcja dalej zablokowana... Dodam że Na windows 7 normlanie , Proszę o pomoc czy idzie jakoś to połączenie obejść? lub polączyć się z wifi?

Posted

Niestety nie mam takiej Opcji , Komunikat: " Aby kontynuować musisz mieć połączenie z Internetem,  Aby uzyskać porady dotyczące rozwiązania problemu użyj innego urządzenia "

Taki jest i nie mogę tego ominąć.

Posted
5 minut temu, LAGUNA napisał(a):

Nie musisz mieć połączenia z netem :)

Zerknij może się nada coś.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

To dlaczego mam taki komunikat? nie mogę nic zrobić myszką, możlwe ze jakiś inny system sciagnąłem?  nie mam takiej opcji aby to pominać, , Mogła byś lub Mógłbyś podesłać Obraz Iso Windowsa 10 , gdzie nie będę musiał się łączyć z internetem?

Posted

masz tutaj

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jeśli chcesz od razu używać klasycznych kont lokalnych i jednak odłączyłeś Internet, kliknij Nie mam Internetu.

połączenie z siecią po instalacji windows

Posted

Właśnie taką wersje sciągnąłem i ten komunikat cały czas:      , Komunikat: " Aby kontynuować musisz mieć połączenie z Internetem,  Aby uzyskać porady dotyczące rozwiązania problemu użyj innego urządzenia "

Tą najnowszą wersje pobrałem , 2024 Wrzesień

Spróbować innej starszej wersji? No nie mam takiego czegoś aby pominać ten krok bez łączenia się z siecią.

Udało się , zmieniłem wersje z home na inną i komunikat o pominęciu sieci był ,  a Jeszcze zapytam , jakiś aktywator jest może do tego systemu ? z góry dziękuje za odpowiedz i pomoc:).

LAGUNA likes this