MrZoob1985 Posted December 12, 2024 Report Posted December 12, 2024 Witam, mam takie pytanie odnośnie Windows 10 , Chodzi o to że chciałem zainstalować system na komputerze stacjonarnym , Wszystko Fajnie się zainstalowało , musiałem wybrać jezyk klawiatury itp a potem przeszło do Sieci , no i niestety tu jest problem , Prosi o podłączenie kablem Ethernet , a ja nie mam routera tylko Sieć Wifi , adapter wifi do komputera podpięty , ale to nie daje rady , i niestety Opcja dalej zablokowana... Dodam że Na windows 7 normlanie , Proszę o pomoc czy idzie jakoś to połączenie obejść? lub polączyć się z wifi? Quote
Kosa7 Posted December 12, 2024 Report Posted December 12, 2024 Na dole w lewym rogu masz opcje "pomiń ten krok " Quote
MrZoob1985 Posted December 12, 2024 Author Report Posted December 12, 2024 Niestety nie mam takiej Opcji , Komunikat: " Aby kontynuować musisz mieć połączenie z Internetem, Aby uzyskać porady dotyczące rozwiązania problemu użyj innego urządzenia " Taki jest i nie mogę tego ominąć. Quote
LAGUNA Posted December 12, 2024 Report Posted December 12, 2024 Nie musisz mieć połączenia z netem Zerknij może się nada coś. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
MrZoob1985 Posted December 12, 2024 Author Report Posted December 12, 2024 5 minut temu, LAGUNA napisał(a): Nie musisz mieć połączenia z netem Zerknij może się nada coś. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To dlaczego mam taki komunikat? nie mogę nic zrobić myszką, możlwe ze jakiś inny system sciagnąłem? nie mam takiej opcji aby to pominać, , Mogła byś lub Mógłbyś podesłać Obraz Iso Windowsa 10 , gdzie nie będę musiał się łączyć z internetem? Quote
LAGUNA Posted December 12, 2024 Report Posted December 12, 2024 masz tutaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a Jeśli chcesz od razu używać klasycznych kont lokalnych i jednak odłączyłeś Internet, kliknij Nie mam Internetu. Quote
MrZoob1985 Posted December 12, 2024 Author Report Posted December 12, 2024 Właśnie taką wersje sciągnąłem i ten komunikat cały czas: , Komunikat: " Aby kontynuować musisz mieć połączenie z Internetem, Aby uzyskać porady dotyczące rozwiązania problemu użyj innego urządzenia " Tą najnowszą wersje pobrałem , 2024 Wrzesień Spróbować innej starszej wersji? No nie mam takiego czegoś aby pominać ten krok bez łączenia się z siecią. Udało się , zmieniłem wersje z home na inną i komunikat o pominęciu sieci był , a Jeszcze zapytam , jakiś aktywator jest może do tego systemu ? z góry dziękuje za odpowiedz i pomoc:). LAGUNA likes this Quote
LAGUNA Posted December 12, 2024 Report Posted December 12, 2024 Tak na Święta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts