razrone34 Posted December 2, 2024 Report Posted December 2, 2024 Cześć, czy ktoś byłby tak uprzejmy i wrzucił to ISO na jakiś inny serwer? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest to zmodyfikowany Windows 10 wyglądający jak Windows 7. Quote
stens Posted December 3, 2024 Report Posted December 3, 2024 Wystarczy zalogować się na gmail i już pobierasz. Quote
razrone34 Posted December 3, 2024 Author Report Posted December 3, 2024 Godzinę temu, stens napisał(a): Wystarczy zalogować się na gmail i już pobierasz. Próbowałem, za każdym razem "Pobieranie nie powiodło się" Za duży plik na raz Quote
ewabem5 Posted December 3, 2024 Report Posted December 3, 2024 1 godzinę temu, razrone34 napisał(a): Za duży plik na raz 5,8 giga właśnie próbowałem - nie ma problem Quote
pawelek1980 Posted December 3, 2024 Report Posted December 3, 2024 również pobrałem bez problemu, przy okazji zobaczę to cudo Quote
razrone34 Posted December 3, 2024 Author Report Posted December 3, 2024 To mógłby ktoś wrzucić, Ja mam stosunkowo wolne łączę i nie mogę pobrać do końca. Będą pisać że pobrali, jakby mi to w czymś pomogło. Quote
pawelek1980 Posted December 3, 2024 Report Posted December 3, 2024 22 minuty temu, razrone34 napisał(a): To mógłby ktoś wrzucić, Ja mam stosunkowo wolne łączę i nie mogę pobrać do końca. Będą pisać że pobrali, jakby mi to w czymś pomogło. to napisz na jaki najlepiej wrzucić serwer tak żebyś mógł sobie pobrać Quote
razrone34 Posted December 3, 2024 Author Report Posted December 3, 2024 1 minutę temu, pawelek1980 napisał(a): to napisz na jaki najlepiej wrzucić serwer tak żebyś mógł sobie pobrać k2share, filejoker, mediafire obojętne w sumie Quote
pawelek1980 Posted December 3, 2024 Report Posted December 3, 2024 21 minut temu, razrone34 napisał(a): k2share, filejoker, mediafire obojętne w sumie Wstawiam na Mediafire Quote
pawelek1980 Posted December 3, 2024 Report Posted December 3, 2024 Godzinę temu, pawelek1980 napisał(a): Wstawiam na Mediafire [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL, boniek and JanKo66 like this Quote
FILAGOL Posted December 3, 2024 Report Posted December 3, 2024 pobieram z prędkością: 51,6MB/s zacny wynik nie ma problemów po za tym, Super, że @pawelek1980 wrzuciłeś plik na inny serwer aby inni mogli pobrać boniek and pawelek1980 like this Quote
boniek Posted December 3, 2024 Report Posted December 3, 2024 @razrone34 Czy przypadkiem nie próbujesz zapisać tego małego pliczku na partycji sformatowanej fat32? Maksymalny rozmiar pliku na takowej może być 4gb, a tu mamy ponad 5 i z tego powodu możesz mieć błąd pobierania. Ale równie dobrze może to być wina wujka google. Quote
razrone34 Posted December 3, 2024 Author Report Posted December 3, 2024 5 godzin temu, pawelek1980 napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dziękuje bardzo! Miłego dnia 50 minut temu, boniek napisał(a): @razrone34 Czy przypadkiem nie próbujesz zapisać tego małego pliczku na partycji sformatowanej fat32? Maksymalny rozmiar pliku na takowej może być 4gb, a tu mamy ponad 5 i z tego powodu możesz mieć błąd pobierania. Ale równie dobrze może to być wina wujka google. Nie, tak jak mówiłem mam wolne łączę i w różnym momencie mnie rozłączało 1/4, 1/2 a nie ma opcji wznów, tylko to co pobrałem przepadało. boniek likes this Quote
boniek Posted December 5, 2024 Report Posted December 5, 2024 Zainstalowałem ten twór na vbox i na "żywym" sprzęcie. Fajna modyfikacja pod względem wizualnym, w 99% sklonowany wygląd 7-ki, ale jak dla mnie to tylko jako ciekawostka, bo nie da się tego używać na dłuższą metę. Po paru uruchomieniach w losowych momentach explorer się restartuje, co jest niedopuszczalne (choć na vbox mniej, ale za to tu nie instalowałem żadnego softu). Zasobów zajmuje od groma: prawie 22gb na dysku, 1,50gb ram i ponad 100 procesów na starcie! System dokładnie prześwietliłem avirem, jedynie coś podejrzany jest plik osk.exe, ale to "potencjalne niepożądane" wykrycie, więc chyba nie ma co brać sobie tego do siebie. Jestem ciekaw co stworzą Ci panowie z systemem przypominającym wyglądem XP Quote
zdzisiek24 Posted December 5, 2024 Report Posted December 5, 2024 ▲ Potwierdzam. Początek zachęcający ale potem już tylko gorzej, Za to dźwięk na starcie ... bezcenny. Już go prawie zapomniałem. stens, boniek and swiniarobert69 like this Quote
Guest Posted December 5, 2024 Report Posted December 5, 2024 Witam, jestem współautorem projektu Relive7, ISO można pobrać z naszego serwera na discord Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts