Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć, czy ktoś byłby tak uprzejmy i wrzucił to ISO na jakiś inny serwer?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jest to zmodyfikowany Windows 10 wyglądający jak Windows 7.

Posted
22 minuty temu, razrone34 napisał(a):

To mógłby ktoś wrzucić, Ja mam stosunkowo wolne łączę i nie mogę pobrać do końca.

Będą pisać że pobrali, jakby mi to w czymś pomogło.

to napisz na jaki najlepiej wrzucić serwer tak żebyś mógł sobie pobrać

Posted

@razrone34  Czy przypadkiem nie próbujesz zapisać tego małego pliczku na partycji sformatowanej fat32? Maksymalny rozmiar pliku na takowej może być 4gb, a tu mamy ponad 5 i z tego powodu możesz mieć błąd pobierania. Ale równie dobrze może to być wina wujka google.

Posted
5 godzin temu, pawelek1980 napisał(a):

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

dziękuje bardzo! Miłego dnia

50 minut temu, boniek napisał(a):

@razrone34  Czy przypadkiem nie próbujesz zapisać tego małego pliczku na partycji sformatowanej fat32? Maksymalny rozmiar pliku na takowej może być 4gb, a tu mamy ponad 5 i z tego powodu możesz mieć błąd pobierania. Ale równie dobrze może to być wina wujka google.

Nie, tak jak mówiłem mam wolne łączę i w różnym momencie mnie rozłączało 1/4, 1/2 a nie ma opcji wznów, tylko to co pobrałem przepadało.

boniek likes this
Posted

Zainstalowałem ten twór na vbox i na "żywym" sprzęcie. Fajna modyfikacja pod względem wizualnym, w 99% sklonowany wygląd 7-ki, ale jak dla mnie to tylko jako ciekawostka, bo nie da się tego używać na dłuższą metę. Po paru uruchomieniach w losowych momentach explorer się restartuje, co jest niedopuszczalne (choć na vbox mniej, ale za to tu nie instalowałem żadnego softu). Zasobów zajmuje od groma: prawie 22gb na dysku, 1,50gb ram i ponad 100 procesów na starcie! System dokładnie prześwietliłem avirem, jedynie coś podejrzany jest plik osk.exe, ale to "potencjalne niepożądane" wykrycie, więc chyba nie ma co brać sobie tego do siebie.

Jestem ciekaw co stworzą Ci panowie z systemem przypominającym wyglądem XP :)

Posted

Witam, jestem współautorem projektu Relive7, ISO można pobrać z naszego serwera na discord
Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]