razrone34 Posted November 27 Report Posted November 27 Witam, czy któryś z użytkowników/moderów ma w planach stworzenie Windowsa 11 z wyglądem 7-ki? Próbowałem się przełamać, ale nie trawie tych nowych Windowsów. Mógłby ktoś zrobić takie ISO żeby po instalacji od razu mieć wygląd Windowsa 7? Quote
plusik Posted November 27 Report Posted November 27 Myślę że wystarczy ściągnąć odpowiednie nakładki i wgrać wtedy system upodobni się wyglądem do win 7 jest tego sporo w sieci Quote
razrone34 Posted November 27 Author Report Posted November 27 Tak są nakładki, ale jest to dośc skomplikowane inna jest paska, inna od menu start, ikon, dzwięków itd. Może ktoś zrobi gotowca, wygląd W10/11 to pewnie nie tylko dla mnie porażka. Quote
stens Posted November 27 Report Posted November 27 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
razrone34 Posted November 27 Author Report Posted November 27 16 minut temu, stens napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] O to to, niech ktoś zrobi iso z tym motywem, niby są opisane programy, ale jak to uruchomić krok po kroku to już nie napisali. Quote
stens Posted November 27 Report Posted November 27 23 minuty temu, razrone34 napisał(a): ale jak to uruchomić krok po kroku to już nie napisali. No bo to jest miesiąc "dłubania". Quote
razrone34 Posted November 27 Author Report Posted November 27 3 godziny temu, stens napisał(a): No bo to jest miesiąc "dłubania". ten system jest tak kiepski (chciałoby się powiedzieć dosadniej), że potrafi się wysypać po podłączeniu pendrivea, więc Ja się nie podejmuje. 7ka chodzi na innym kompie bezawaryjnie od lat. ehhh. Quote
Recommended Posts