Dj_Majster Posted January 21 Report Posted January 21 Doczekałem się ulubionego moddera NiKKA, dziękuję za wstawkę. Od kilku dni pracuje na niej i zauważyłem póki co jedną sprawę - nie wiem czy to błąd systemu czy inny. Sklepu nie instalowałem a włączając battlenet w trakcie grania wyskakuje coś takiego "Będziesz potrzebował nowej aplikacji, aby otworzyć ten link typu ms-gamingoverlay". Można to wyłączyć czy tak będzie bo jest to jakiś efekt uboczny tej wersji ? Oraz zauważyłem w wywalać zaczęło mnie z gry Half Life uruchamianej poprzez Steam - błąd NET SendPacket ERROR: WSAENETUNREACH [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
zen888 Posted January 23 Report Posted January 23 W dniu 21.01.2025 o 23:05, Dj_Majster napisał(a): Oraz zauważyłem w wywalać zaczęło mnie z gry Half Life uruchamianej poprzez Steam - błąd NET SendPacket ERROR: WSAENETUNREACH [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Głównym podejrzanym może być Harmonogram pakietów QoS - odznacz ptaszka i restart. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
adi997 Posted January 30 Report Posted January 30 Czy klucz box od Win10 Pro będzie działał z tą wersją? Próbowałem aktywować laptopa z cyfrową licencją OEM Win10 i nie udało się Quote
wislak00 Posted January 30 Report Posted January 30 12 minut temu, adi997 napisał(a): Czy klucz box od Win10 Pro będzie działał z tą wersją? Próbowałem aktywować laptopa z cyfrową licencją OEM Win10 i nie udało się Nie będzie pasował. Na poprzedniej stronie tematu masz opisane jak możesz aktywować. Quote
LDZ-KID Posted February 6 Report Posted February 6 Czy wersja IoT Enterprise LTSC nadaje się do gier? Nie znam się, a chciałbym zasięgnąć opinii bo pierwszy post na tej stronie (od użytkownika Dj_Majster) zasiał we mnie wątpliwości. Bardzo mi się podoba, że ten system nie ma bloatware, ale ja przede wszystkim jestem graczem i na komputerze gram, czy to na Steamie czy Battle.net, także zanim przeinstaluje system chciałbym mieć pewność, że to system który nie ma problemów z grami. Jak to w końcu jest? Lepiej trzymać się standardowych wydań typu Windows Pro 24H2 jeśli gram czy IoT LTSC powinno tak samo działać z grami jak inne wydania Windows 11? Quote
zen888 Posted February 6 Report Posted February 6 2 godziny temu, LDZ-KID napisał(a): Czy wersja IoT Enterprise LTSC nadaje się do gier? Nadaje. Quote
manfredi Posted February 12 Report Posted February 12 W dniu 21.01.2025 o 23:05, Dj_Majster napisał(a): Będziesz potrzebował nowej aplikacji, aby otworzyć ten link typu ms-gamingoverlay zainstaluj sklep przez komendę wsreset -i zainstaluj aplikację xbox ze sklepu w aplikacji xbox zainstaluj wszystkie zależności Quote
Dj_Majster Posted Saturday at 03:22 PM Report Posted Saturday at 03:22 PM W dniu 23.01.2025 o 10:08, zen888 napisał(a): Głównym podejrzanym może być Harmonogram pakietów QoS - odznacz ptaszka i restart. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Niestety nie pomogło. W dniu 12.02.2025 o 05:53, manfredi napisał(a): zainstaluj sklep przez komendę wsreset -i zainstaluj aplikację xbox ze sklepu w aplikacji xbox zainstaluj wszystkie zależności Pomógł sposób z rejestrem bez instalacji sklepu. Quote
Recommended Posts