dante82 Posted October 20, 2024 Report Posted October 20, 2024 Siema ludziska pomożecie ? Wymieniłem dysk w laptopie z SAMSUNG MZVL4512HBLU-00BTW na inny... Problem polega na tym, że dopiłem do niego kieszeń i zaczął się problem. Pisz, żeby zainicjować dysk, tylko, że nie da się bo wyskakuje błąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dysk w laptopie, działa i jest normalnie wykryty. Jak chce zrobić z niego przenośny, to robi się problem. Quote
iskier Posted October 20, 2024 Report Posted October 20, 2024 Wygląda na wadliwy kontroler w kieszeni, tylko wymiana. dante82 likes this Quote
brygada69 Posted October 20, 2024 Report Posted October 20, 2024 Spróbuj stylu partycji MBR dante82 likes this Quote
ewabem5 Posted October 21, 2024 Report Posted October 21, 2024 na 100% wina leży po stronie kieszeni - chińszczyzna w starszym lapku chciałem drugi dysk - zamiast napędu wsadziłem kieszeń z dyskiem - wszystko pięknie chodziło, po około tygodniu laptop zaczął chwilami mulić co kilka minut zacinał się touchpad- co ja nie robiłem, już miałem lecieć po księdza, żeby pokropił ale nie bo drogo przez przypadek wyciągnąłem tą drugą kieszeń .... i wszystko zaczęło chodzić normalnie. mam też kilka dysków w kieszeniach na dane i już kilka kieszeni wyrzuciłem dante82 likes this Quote
dante82 Posted October 21, 2024 Author Report Posted October 21, 2024 Dzięki panowie za info, opcje z wadliwą kieszenią nie brałem zbytnio pod uwagę, gdyż sprawdzałem na 2 różnych i problem był ten sam. Quote
Recommended Posts