piotrekq94 Posted October 7, 2024 Report Posted October 7, 2024 Cześć Mam od jakiegoś czasu dość irytujący problem. Mianowicie komputer z system Windows 10 64 bit włącza się sam w ciągu dnia lub wieczorem. Pomoże ktoś rozwiązać mi ten irytujący problem? Quote
Addos Posted October 7, 2024 Report Posted October 7, 2024 może przeskanuj adwclenerem czy nie masz żadnych niepożądanych śmieci Quote
Widzior Posted October 7, 2024 Report Posted October 7, 2024 2 godziny temu, piotrekq94 napisał(a): Pomoże ktoś rozwiązać mi ten irytujący problem? Ahh ta telemetria w Windowsach 10/11, już nawet sama komputery włącza, jak za długo się nudzą W takim przypadku polecam użyć tego Quote
stens Posted October 7, 2024 Report Posted October 7, 2024 2 godziny temu, piotrekq94 napisał(a): Pomoże ktoś rozwiązać mi ten irytujący problem? Zamiast wyłączać to usypiasz i karta sieciowa go włącza. ppm na start menedżer urządzeń, rozwiń karty sieciowe i ppm na Twoją kartę. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] piotrekq94 likes this Quote
Kosa7 Posted October 7, 2024 Report Posted October 7, 2024 Sam sie uruchamia ja myślałem że na prąd Quote
piotrekq94 Posted October 8, 2024 Author Report Posted October 8, 2024 13 godzin temu, stens napisał(a): Zamiast wyłączać to usypiasz i karta sieciowa go włącza. ppm na start menedżer urządzeń, rozwiń karty sieciowe i ppm na Twoją kartę. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wszystko ma być odznaczone? Quote
Biblioteka Posted October 8, 2024 Report Posted October 8, 2024 Bez sensu jest to, że takie rzeczy trzeba jeszcze ustawiać. To powinno już być w domyślnych [fabrycznych] ustawieniach . A nie teraz szukać cudów żeby sam się nie włączał. Zawsze komplikują ludziom życie. Fury6389 likes this Quote
stens Posted October 8, 2024 Report Posted October 8, 2024 7 godzin temu, piotrekq94 napisał(a): Wszystko ma być odznaczone? Tak jak na załączonym obrazie. Quote
Recommended Posts