Depsones Posted September 30 Report Share Posted September 30 Siema, Na początek specyfikacja procesorów T7700 Taktowanie: 2.4GHz Cache: 4M Generacja: Merom T8300 Taktowanie: 2.4GHz Cache: 3M Generacja: Penrym Obecnie mam T7700 i się zastanawiam czy warto zmieniać na T8300 bo niby nowszy, wspiera nowsze technologie ale mniej pamięci cache. Różnica będzie faktycznie odczuwalna czy tak mała że szkoda czasu na bawienie się w wymianę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek13 Posted September 30 Report Share Posted September 30 Nie duża ale zawsze coś reszta za stroną [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted September 30 Report Share Posted September 30 Zerowa różnica, nawet jakbyś wsadził T9500, to nic byś nie odczuł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napromieniowany Posted September 30 Report Share Posted September 30 To jak wybór między polonezem a maluchem – Intel Core 2 Duo T7700 i T8300 są podobne, ale T8300 oferuje lepszą wydajność i efektywność, jak polonez w porównaniu do malucha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depsones Posted September 30 Author Report Share Posted September 30 Udało mi się ogarnąć T9300 za niecałe 14zł, jeśli mogę dać laptopowi trochę wydajności za niewielkie pieniądze to uznaje czemu nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts