Adek890127 Posted September 26, 2024 Report Posted September 26, 2024 Witajcie, jak w temacie, zakupilem klawiature redragon azure, i teraz tak. nie jestem w stanie wl menadzera zadan, inaczej niz uzywajac kombinacji ctrl win del , zeby napisac literki ż ó ą itp, nie moge uzywac prawego alta, a ctrl ( prawego ). gdy naciskam lewy ctrl lub alt wyskakuija mi te okienka co na filmiku , i grajac np w jakas gre gdzie unik mamy lewym altem, to wyskakuje mi to okno i musze uzywac np klawisza win . czy to po prostu klawiatura tak ma , czy o co chodzi ? na laptopie tak nei mam , na nim dziala to odwrotnie tzn na laptopie alt nie robi nic , ale po to kupilem klawiature zeby zlozyc pc a tu taki cyrk. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] link do nagrania hah,. patrzcie na to ...dwie gry i taka sama akcja w kazdej z nich. czyzbym trafil na wade fabryczna ??? Quote
TheStraight Posted September 26, 2024 Report Posted September 26, 2024 25 minut temu, Adek890127 napisał(a): Witajcie, jak w temacie, zakupilem klawiature redragon azure, i teraz tak. nie jestem w stanie wl menadzera zadan, inaczej niz uzywajac kombinacji ctrl win del , zeby napisac literki ż ó ą itp, nie moge uzywac prawego alta, a ctrl ( prawego ). gdy naciskam lewy ctrl lub alt wyskakuija mi te okienka co na filmiku , i grajac np w jakas gre gdzie unik mamy lewym altem, to wyskakuje mi to okno i musze uzywac np klawisza win . czy to po prostu klawiatura tak ma , czy o co chodzi ? na laptopie tak nei mam , na nim dziala to odwrotnie tzn na laptopie alt nie robi nic , ale po to kupilem klawiature zeby zlozyc pc a tu taki cyrk. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] link do nagrania Masz ustawioną klawiaturę w tryb MACOS co nawet sygnalizuje dioda M a powinna być chyba A?. Po lewej stronie powinieneś mieć przełącznik tak jest wskazane w instrukcji daj go na inną pozycję. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Adek890127 Posted September 26, 2024 Author Report Posted September 26, 2024 7 minut temu, TheStraight napisał(a): Masz ustawioną klawiaturę w tryb MACOS co nawet sygnalizuje dioda M a powinna być chyba A?. Po lewej stronie powinieneś mieć przełącznik tak jest wskazane w instrukcji daj go na inną pozycję. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czyli jednak brak kawy, a ja szukam po necie o co chodzi . Dzięki, widzisz, najprostszy sposób a nie pomyślałem o nim. Quote
Recommended Posts