Adek890127 Posted September 26, 2024 Report Posted September 26, 2024 Witajcie, jak w temacie, zakupilem klawiature redragon azure, i teraz tak. nie jestem w stanie wl menadzera zadan, inaczej niz uzywajac kombinacji ctrl win del , zeby napisac literki ż ó ą itp, nie moge uzywac prawego alta, a ctrl ( prawego ). gdy naciskam lewy ctrl lub alt wyskakuija mi te okienka co na filmiku , i grajac np w jakas gre gdzie unik mamy lewym altem, to wyskakuje mi to okno i musze uzywac np klawisza win . czy to po prostu klawiatura tak ma , czy o co chodzi ? na laptopie tak nei mam , na nim dziala to odwrotnie tzn na laptopie alt nie robi nic , ale po to kupilem klawiature zeby zlozyc pc a tu taki cyrk. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] link do nagrania hah,. patrzcie na to ...dwie gry i taka sama akcja w kazdej z nich. czyzbym trafil na wade fabryczna ??? Quote
TheStraight Posted September 26, 2024 Report Posted September 26, 2024 25 minut temu, Adek890127 napisał(a): Witajcie, jak w temacie, zakupilem klawiature redragon azure, i teraz tak. nie jestem w stanie wl menadzera zadan, inaczej niz uzywajac kombinacji ctrl win del , zeby napisac literki ż ó ą itp, nie moge uzywac prawego alta, a ctrl ( prawego ). gdy naciskam lewy ctrl lub alt wyskakuija mi te okienka co na filmiku , i grajac np w jakas gre gdzie unik mamy lewym altem, to wyskakuje mi to okno i musze uzywac np klawisza win . czy to po prostu klawiatura tak ma , czy o co chodzi ? na laptopie tak nei mam , na nim dziala to odwrotnie tzn na laptopie alt nie robi nic , ale po to kupilem klawiature zeby zlozyc pc a tu taki cyrk. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] link do nagrania Masz ustawioną klawiaturę w tryb MACOS co nawet sygnalizuje dioda M a powinna być chyba A?. Po lewej stronie powinieneś mieć przełącznik tak jest wskazane w instrukcji daj go na inną pozycję. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Adek890127 Posted September 26, 2024 Author Report Posted September 26, 2024 7 minut temu, TheStraight napisał(a): Masz ustawioną klawiaturę w tryb MACOS co nawet sygnalizuje dioda M a powinna być chyba A?. Po lewej stronie powinieneś mieć przełącznik tak jest wskazane w instrukcji daj go na inną pozycję. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czyli jednak brak kawy, a ja szukam po necie o co chodzi . Dzięki, widzisz, najprostszy sposób a nie pomyślałem o nim. Quote
zzzzzzzzxxxxxxx Posted May 23 Report Posted May 23 W dniu 26.09.2024 o 16:47, TheStraight napisał(a): Masz ustawioną klawiaturę w tryb MACOS co nawet sygnalizuje dioda M a powinna być chyba A?. Po lewej stronie powinieneś mieć przełącznik tak jest wskazane w instrukcji daj go na inną pozycję. Jak to zrobic dasz mi poradnik Quote
TheStraight Posted May 23 Report Posted May 23 12 minut temu, zzzzzzzzxxxxxxx napisał(a): Jak to zrobic dasz mi poradnik Przecież masz opisane w poście. Zarówno obrazek z instrukcją jak i sam manual. Quote
zzzzzzzzxxxxxxx Posted May 23 Report Posted May 23 nic tam nie ma film już nie aktywny napiszesz mi jak mi pomuc poradnik napisz mi Quote
TheStraight Posted May 23 Report Posted May 23 Teraz, zzzzzzzzxxxxxxx napisał(a): nic tam nie ma film już nie aktywny napiszesz mi jak mi pomuc poradnik napisz mi Jaki film? Chodzi o mój post który masz wyżej? Dobry tam towar macie Quote
zzzzzzzzxxxxxxx Posted May 23 Report Posted May 23 daj link bo nie wiem gdzie albo skopiuj i wyśli mi post Quote
TheStraight Posted May 23 Report Posted May 23 Teraz, zzzzzzzzxxxxxxx napisał(a): daj link bo nie wiem gdzie albo skopiuj i wyśli mi post Szukajcie aż znajdziecie. Daleko nie jest Quote
TheStraight Posted May 23 Report Posted May 23 3 minuty temu, zzzzzzzzxxxxxxx napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to ale nie wiem o co chodzi Ale co tu jest niezrozumiałego, zrób co jest napisane na tym obrazku. Po lewej stronie klawiatury masz przełącznik ustaw go zgodnie z opisem. Quote
zzzzzzzzxxxxxxx Posted May 23 Report Posted May 23 ale ja nawet tego nie rozumiem jestem nowy w swiecie komputerow prosze o pomoc mecze sie z tym tydzień nie wiem co zrobić wyjaśnisz mi to halo prosze o pomoc Quote
Widzior Posted May 23 Report Posted May 23 Matko bosko, koniec jest bliski, jak tacy ludzie mają nas zmienić Quote
zzzzzzzzxxxxxxx Posted May 23 Report Posted May 23 POMOŻESZ MI JAK PRÓBUJE NAPISAĆ Ł GDY KLIKAM ALT + L KOMPUTER WRACA MI ABYM PODAŁ HASŁO DO KONTA I MÓJ PRAWY ALT DZIAŁA JAKO PRZYCISK WINDOWS MA TAKI SAM PROBLEM Z Ą Ę Ó DZIAŁAJĄ JAKIEŚ SKRUTY PROSZE O POMOC Quote
Widzior Posted May 23 Report Posted May 23 37 minut temu, zzzzzzzzxxxxxxx napisał(a): SKRUTY Wpierw to "pomusz" sobie słownikiem ortograficznym dziecko A potem zapytaj pana "EJ AJ", bo tez tego to nie wiecie nawet, gdzie ziemniaki kupić. Quote
zzzzzzzzxxxxxxx Posted May 23 Report Posted May 23 co ma zrobić gdy nie moge pisać znaków polski a nie mam innej klawy właczaj sie jakies inne rzeczy zamias alt + a Quote
Adek890127 Posted May 24 Author Report Posted May 24 11 godzin temu, zzzzzzzzxxxxxxx napisał(a): co ma zrobić gdy nie moge pisać znaków polski a nie mam innej klawy właczaj sie jakies inne rzeczy zamias alt + a JPRD JESTES TYM W UJ MĘCZĄCYM du*e TYPEM KTÓRY POD POSTAMI NA FB PISZE ' DAJ ODP' KTÓRA JEST POST WYŻEJ.. MASZ, TAM DEKLU NAPISANE - LEWY BOK KLAWIATURY - SOWAK DAJ NA SAM DÓŁ NO PROSCIEJ SIĘ NIE DA, PO TYM DAM CI NR KONTA DO PRZELEWU Quote
Widzior Posted May 24 Report Posted May 24 Adek, nie denerwuj się, kosmici są wśród nas i nic na to nie poradzisz. Pokolenie gimbów dorwało się do kąkuterów i teraz takie problemy Quote
Recommended Posts