salva Posted September 3 Report Share Posted September 3 Cześć, Jak zaktualizować system do 11, skoro spełniam oczekiwania ale nie pojawia mi sie opcja aktualizacji do Windowsa 11, pisze tylko żebym się przygotował na system 11. Skoro jestem przygotowany a się nie pojawia to co jest nie tak? Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kliklak Posted September 3 Report Share Posted September 3 2 minuty temu, salva napisał(a): Cześć, Jak zaktualizować system do 11, skoro spełniam oczekiwania ale nie pojawia mi sie opcja aktualizacji do Windowsa 11, pisze tylko żebym się przygotował na system 11. Skoro jestem przygotowany a się nie pojawia to co jest nie tak? Pozdrawiam! Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie i niech się może któryś z kolegow wypowie ale możesz sciągnąc W11 z strony Microsoftu i tam chyba jest pytanie czy aktualizacja czy nowa instalacja o ile się nie myle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stens Posted September 3 Report Share Posted September 3 43 minuty temu, salva napisał(a): Jak zaktualizować system do 11 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zdzisiek24 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts