popko.WindEnerg Posted August 28, 2024 Report Posted August 28, 2024 Da się wyłączyć syfiaste reklamy z pogody? winaerotweaker zaznaczyłem wszystkie blokady reklam (nie była włączona jedna), ale dalej pobiera syf w tym syfiastym os. Quote
Kosa7 Posted August 28, 2024 Report Posted August 28, 2024 Prawym na pasek i tam będziesz miał ustawienia od tej pogody żeby to się nie wyświetlało Quote
popko.WindEnerg Posted August 28, 2024 Author Report Posted August 28, 2024 Nie ma nic takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
popko.WindEnerg Posted August 29, 2024 Author Report Posted August 29, 2024 2. Mam wszystko wyłączone. To jest chamstwo, płacisz za system i jeszcze wciskają reklamy. Nie dość, że słaby system, drogi to jeszcze śmieci. JARST likes this Quote
TheStraight Posted August 29, 2024 Report Posted August 29, 2024 14 godzin temu, popko.WindEnerg napisał(a): 2. Mam wszystko wyłączone. To jest chamstwo, płacisz za system i jeszcze wciskają reklamy. Nie dość, że słaby system, drogi to jeszcze śmieci. 1. To nie jest reklama w samym systemie a w aplikacji której nawet nie musisz używać 2. Prawdopodobnie można ją zablokować DNS'em 3. Jak się nie podoba to używaj Linuxa albo 98 bo wątpie że kupisz Maca bo i tak będziesz narzekał. PS. I tak wątpie że zapłaciłeś za licencję kp1971 likes this Quote
kp1971 Posted August 30, 2024 Report Posted August 30, 2024 11 godzin temu, TheStraight napisał(a): 1. To nie jest reklama w samym systemie a w aplikacji której nawet nie musisz używać 2. Prawdopodobnie można ją zablokować DNS'em 3. Jak się nie podoba to używaj Linuxa albo 98 bo wątpie że kupisz Maca bo i tak będziesz narzekał. PS. I tak wątpie że zapłaciłeś za licencję W punkt. Quote
Recommended Posts