ziloth Posted August 21 Report Share Posted August 21 Mam i małe problemiki z tym fonem. 1. Widżet pogody nie wyświetla mi temperatury (widget z appki Zegar)\ 2. Oczywiście na zegarek też nie wysyła tej informacji. 3. Nie mogę dodać karty płatniczej(a konkretnie zweryfikować) w aplikacji Garmin Connect - Garmin Pay. Kartę dodaje, ale piszę, że nie można zweryfikować. Czy ktoś miał cos podobnego? I wie jak to rozwiązać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian5142 Posted August 26 Report Share Posted August 26 1 i 2, aby pogoda w Garminie była wyświetlana musi posiadać uprawnienia do nawigacji. Posiadałem trochę podobny problem, ponieważ po aktualizacji Softu w xiaomi z Miui 14 na ten hyperos też pogoda nie działała... Dopiero reset do ustawień fabrycznych przyniósł pozytywne skutki Nie wiem może też robiłeś jakieś aktualizacje systemu i widget się zrąmbał ? a co do 3 opcji to nie wiem ,na fb są grupy tam może Ci pomogą jeśli na tym forum nikt nie zna odpowiedzi na pytania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziloth Posted August 27 Author Report Share Posted August 27 Dzięki za odpowiedź. Hmmmm...no po. długich, poszukiwaniach w necie pogoda się pojawia dopiero, gdy wyjdziesz na dwór i zaczniesz jakąś aktywność, żeby złapało GPSa. Dla mnie jest to głupie, bo podajesz lokalizację i powinno działać, no, ale tak nie jest. A z tą kartą....no nie wiem co było. Po iluś tam próbach, wskoczyło. Też, ktoś tam pisał, że z tą pogodą, po 10 instalacjach mu, nagle, zaskoczyło. To mój 1szy Realme, więc dziwny jest w obsłudze. Inna nakładka itd... Przyzwyczaiłem się do Xiaomi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts