Icogoo Posted August 16, 2024 Report Posted August 16, 2024 Jezu ludzie nie nauczycie się co do sterowników ma stary system jest tylko stracę sterowniki nawet sam bóg wam nie sprawi że będą najwnosze działać!!!!! Ogar tyle tematów o tym na całym necie jest, macie problemy ze sterami idę wyżej z wersja systemu nie marudzę i papa masakra. To co się czyta to jest patola Będzie krytyka o że ludzie nie wiedzą że coś tam, zapraszam na Google nie jest od tego forum po za tym jest wszędzie pisane że brak nowych sterowników na stara wersję! Ogar ludzie i do mamusi jak nie znacie wujka Google. teka83 and wbak1102 like this Quote
teka83 Posted August 16, 2024 Report Posted August 16, 2024 2 godziny temu, Icogoo napisał(a): Jezu ludzie nie nauczycie się co do sterowników ma stary system jest tylko stracę sterowniki nawet sam bóg wam nie sprawi że będą najwnosze działać!!!!! Ogar tyle tematów o tym na całym necie jest, macie problemy ze sterami idę wyżej z wersja systemu nie marudzę i papa masakra. To co się czyta to jest patola Będzie krytyka o że ludzie nie wiedzą że coś tam, zapraszam na Google nie jest od tego forum po za tym jest wszędzie pisane że brak nowych sterowników na stara wersję! Ogar ludzie i do mamusi jak nie znacie wujka Google. zgadzam sie, polowa z nich to dałny kompletne a do tego lenie, ze az capi na km. Inteligenci z IQ na poziomie 20 biora sie za modowane custom OS-y. Ehh... Quote
starcraft2fan Posted August 16, 2024 Report Posted August 16, 2024 2 godziny temu, Icogoo napisał(a): Jezu ludzie nie nauczycie się co do sterowników ma stary system jest tylko stracę sterowniki nawet sam bóg wam nie sprawi że będą najwnosze działać!!!!! Ogar tyle tematów o tym na całym necie jest, macie problemy ze sterami idę wyżej z wersja systemu nie marudzę i papa masakra. To co się czyta to jest patola Będzie krytyka o że ludzie nie wiedzą że coś tam, zapraszam na Google nie jest od tego forum po za tym jest wszędzie pisane że brak nowych sterowników na stara wersję! Ogar ludzie i do mamusi jak nie znacie wujka Google. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz, przyda się do innych postów 1 minutę temu, teka83 napisał(a): zgadzam sie, polowa z nich to dałny kompletne a do tego lenie, ze az capi na km. Inteligenci z IQ na poziomie 20 biora sie za modowane custom OS-y. Ehh... Na choy wrzucacie takie posty w eter XD Forum jest od pomagania, dawania konrektnych odpowiedzi i dzielenia się wiedzą, a nie polackiego narzekania xD szubidubi51 and potrzebuje like this Quote
piotrekkurten Posted August 17, 2024 Report Posted August 17, 2024 W dniu 15.08.2024 o 11:02, KebabowyPablo napisał(a): Jaki Antywirus polecacie do tego systemu? No właśnie - przyłączam się do tego pytania. Quote
zenekk1 Posted August 17, 2024 Report Posted August 17, 2024 58 minutes ago, piotrekkurten said: No właśnie - przyłączam się do tego pytania. Może ktoś mnie zhejtuje, a może da lepszą alternatywę, ale Kaspersky Free daje radę wg mnie pod względem zasobów itp wbak1102 and srom-otnik like this Quote
wbak1102 Posted August 17, 2024 Report Posted August 17, 2024 A zaporę Simplewall. >>[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
srom-otnik Posted August 17, 2024 Author Report Posted August 17, 2024 54 minuty temu, zenekk1 napisał(a): Może ktoś mnie zhejtuje, a może da lepszą alternatywę, ale Kaspersky Free daje radę wg mnie pod względem zasobów itp Ja też na nim "jadę' właśnie z tych powodów o których piszesz. A że ruski, to fakt, wkurzające.... szubidubi51, potrzebuje, Lejos and 1 other like this Quote
zenek150 Posted August 17, 2024 Report Posted August 17, 2024 Witam. postawiony system wgrane wszystko chodzi płynie ale np przy grze Roblox sie przycina. ktoś cos doradzi ? Quote
TheStraight Posted August 17, 2024 Report Posted August 17, 2024 5 minut temu, zenek150 napisał(a): Witam. postawiony system wgrane wszystko chodzi płynie ale np przy grze Roblox sie przycina. ktoś cos doradzi ? Wymianę sprzętu na współczesny. Proszę Quote
zenek150 Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 11 godzin temu, TheStraight napisał(a): Wymianę sprzętu na współczesny. Proszę ASRock B85M-DGS GeForce GT 710 2GB i5-4590 4 x 3.30 8gb ramu mało mu będzie? Quote
potrzebuje Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 2 godziny temu, zenek150 napisał(a): ASRock B85M-DGS GeForce GT 710 2GB i5-4590 4 x 3.30 8gb ramu mało mu będzie? Miałem ten procek w 2016 z GTX 1060 msi gaming x 6gb szczerze ten GT 710 nadaje się do prac biurowych a nie grania. Quote
srom-otnik Posted August 20, 2024 Author Report Posted August 20, 2024 5 minut temu, mgarczyk napisał(a): Będzie dzisiaj aktualizacja? A dlaczego dziś ma być aktualizacja? Quote
mgarczyk Posted August 20, 2024 Report Posted August 20, 2024 1 minutę temu, srom-otnik napisał(a): A dlaczego dziś ma być aktualizacja? Mój błąd, przeczytałem cały temat, ale nie skumałem że drugi wtorek miesiąca już był Czyli extreme to już finalna wersja i moge ładować to na pendrive. Dzięki! Wracam po kilku latach do Twoich OS. EDIT: czy dostane gdzieś link do innego hostingu niż MEGA? Quote
srom-otnik Posted August 20, 2024 Author Report Posted August 20, 2024 47 minut temu, mgarczyk napisał(a): Mój błąd, przeczytałem cały temat, ale nie skumałem że drugi wtorek miesiąca już był Czyli extreme to już finalna wersja i moge ładować to na pendrive. Dzięki! Wracam po kilku latach do Twoich OS. EDIT: czy dostane gdzieś link do innego hostingu niż MEGA? Zastanawiam się jeszcze nad jedną zmianą w uslugach, w której wyłączyłbym w trybie zoptymalizowanym 3 usługi sensorów i 2 usługi bluetooth - gdy user odpowie przecząco na pytanie: Czy łączysz siez Internetem przez sieć WiFi? - jeśli system nie kożysta z WiFi, najczęściej 5 tych usług jest niepotrzebnych. Troszeczkę by to odciążyło zasoby. Można by jeszcze dodać jedno okno dialogowe optymalizatora pytające o kozystanie z konta M$ - tu jest do wylaczenia kolejne 3 usługi. Przemyśle... wbak1102, Grzegorz83 and potrzebuje like this Quote
wbak1102 Posted August 20, 2024 Report Posted August 20, 2024 Jeszcze można usunąć ekran blokady,w niektórych twoich modach go nie ma. Quote
srom-otnik Posted August 20, 2024 Author Report Posted August 20, 2024 49 minut temu, wbak1102 napisał(a): Jeszcze można usunąć ekran blokady,w niektórych twoich modach go nie ma. No tak... Grzegorz83 and potrzebuje like this Quote
mgarczyk Posted August 20, 2024 Report Posted August 20, 2024 Godzinę temu, srom-otnik napisał(a): Zastanawiam się jeszcze nad jedną zmianą w uslugach, w której wyłączyłbym w trybie zoptymalizowanym 3 usługi sensorów i 2 usługi bluetooth - gdy user odpowie przecząco na pytanie: Czy łączysz siez Internetem przez sieć WiFi? - jeśli system nie kożysta z WiFi, najczęściej 5 tych usług jest niepotrzebnych. Troszeczkę by to odciążyło zasoby. Można by jeszcze dodać jedno okno dialogowe optymalizatora pytające o kozystanie z konta M$ - tu jest do wylaczenia kolejne 3 usługi. Przemyśle... Osobiście nie używam ani wifi (korzystam z PC po kablu) ani z konta MS. 13 minut temu, mgarczyk napisał(a): Osobiście nie używam ani wifi (korzystam z PC po kablu) ani z konta MS. Daj znać przybliżoną date ostatecznej wersji extreme, bo pudło stoi i czeka na system Quote
AndyN Posted August 21, 2024 Report Posted August 21, 2024 Instalator systemu windows napisał: System Windows nie może zainstalować wymaganych plików...... Kod błędu0x80070017 Czy to pobranie z błedem, błędne nagranie na DVD? Quote
srom-otnik Posted August 21, 2024 Author Report Posted August 21, 2024 58 minut temu, AndyN napisał(a): Instalator systemu windows napisał: System Windows nie może zainstalować wymaganych plików...... Kod błędu0x80070017 Czy to pobranie z błedem, błędne nagranie na DVD? Instaluj z pendriva zrobionego Rufusem wg instrukcji z pierwszej strony wątku potrzebuje likes this Quote
potrzebuje Posted August 21, 2024 Report Posted August 21, 2024 21 godzin temu, srom-otnik napisał(a): Zastanawiam się jeszcze nad jedną zmianą w uslugach, w której wyłączyłbym w trybie zoptymalizowanym 3 usługi sensorów i 2 usługi bluetooth - gdy user odpowie przecząco na pytanie: Czy łączysz siez Internetem przez sieć WiFi? - jeśli system nie kożysta z WiFi, najczęściej 5 tych usług jest niepotrzebnych. Troszeczkę by to odciążyło zasoby. Można by jeszcze dodać jedno okno dialogowe optymalizatora pytające o kozystanie z konta M$ - tu jest do wylaczenia kolejne 3 usługi. Przemyśle... Jak łączę się po kablu z telefonem przez USB-c to nie ma to nic wspolnego z wifi? Mam u siebie jedynie możliwość internetu po karcie, stara neo do 20Mb i teraz niby jakieś puszczone kable do światłowodu są, ale wątpię, że to będzie stabilne atrzac na opinie tego dostawcy... Na Playu mam najniższy ping w grach względem Neostrady i nawet szybki transfer 10-230Mb/s nadajnik mam pod chata prawie na wysokim maszcie Quote
srom-otnik Posted August 21, 2024 Author Report Posted August 21, 2024 47 minut temu, potrzebuje napisał(a): Jak łączę się po kablu z telefonem przez USB-c to nie ma to nic wspolnego z wifi? Mam u siebie jedynie możliwość internetu po karcie, stara neo do 20Mb i teraz niby jakieś puszczone kable do światłowodu są, ale wątpię, że to będzie stabilne atrzac na opinie tego dostawcy... Na Playu mam najniższy ping w grach względem Neostrady i nawet szybki transfer 10-230Mb/s nadajnik mam pod chata prawie na wysokim maszcie Ppbawisz się optymalizatorem i któreś okno dialogowe Cię podłączy przez to ustrojstwo! Quote
AndyN Posted August 21, 2024 Report Posted August 21, 2024 Godzinę temu, srom-otnik napisał(a): Instaluj z pendriva zrobionego Rufusem wg instrukcji z pierwszej strony wątku Niestety brak możliwości botowania z USB Quote
srom-otnik Posted August 21, 2024 Author Report Posted August 21, 2024 26 minut temu, AndyN napisał(a): Niestety brak możliwości botowania z USB Ei.cfg do sources na pendrivie This is the hidden content, please [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] or [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
mgarczyk Posted August 21, 2024 Report Posted August 21, 2024 3 godziny temu, AndyN napisał(a): Instalator systemu windows napisał: System Windows nie może zainstalować wymaganych plików...... Kod błędu0x80070017 Czy to pobranie z błedem, błędne nagranie na DVD? Kolego miałem dzisiaj ten sam problem z formatem z pendrive. Kilka razy sformatowałem dysk, pogrzebałem w biosie, pogrzebałem w kablach (tutaj raczej strzał w 10, mimo wykrywania dysku) i poszło. Dodam, że dysk był normalnie wykrywany, a pierwotny system nie startował po tym jak wymieniałem wentylatory. Quote
martinii Posted August 22, 2024 Report Posted August 22, 2024 Hej, Czy w wersji EXTREME działa RDP? Quote
joltom Posted August 23, 2024 Report Posted August 23, 2024 Witam Jest szansa na aktualizację tego systemu aby sterowniki AMD się instalowały? Nie instaluje się sterownik chipsetu AMD ,karty graficznej AMD,karty WiFi Intel ze względu na niekompatybilność(nie obsługiwana wersja) systemu. Wersja Extreme jak i full. Quote
hawrisor Posted August 24, 2024 Report Posted August 24, 2024 @srom-otnik Siemanko. Na calkowicie innym systemie jest ten sam problem jak na screenie ponizej. Robilem juz wszystko. Sterowniki WSZYSTKIE najnowsze dzieki Driver Booster. Biblioteki visuale frameworki to samo. Juz nie mam pojecia co robic. Coraz bardziej sie zasantawiam czy to nie wina tego ze moze mi dyski siadaja juz na amen. Narazie problem wystepuje z jedna apka. Po paru dniach nastepna sama z siebie bedzie miala ten problem. po paru kolejnych dniach nastepna. Juz mnie to tak denerwuje ze to jest hit. I teraz pytanko. CZY TEN SYSTEM mozna normalnie aktualizowac WU czy lepiej nie? Masz jakis sposob jak sie tego pozbyc raz na zawsze? O oryginalnym systemie nie chce slyszec haha Pozdrawiam Quote
piotrekkurten Posted August 24, 2024 Report Posted August 24, 2024 23 godziny temu, joltom napisał(a): Nie instaluje się sterownik chipsetu AMD ,karty graficznej AMD,karty WiFi Intel ze względu na niekompatybilność(nie obsługiwana wersja) systemu. No właśnie mam ten sam problem. Ja prosty człowiek jestem i kompletnie tego nie kumam. Dlaczego nie można zainstalować tak podstawowej rzeczy jak głupi sterownik do grafy... Quote
Achon Posted August 24, 2024 Report Posted August 24, 2024 10 minut temu, piotrekkurten napisał(a): No właśnie mam ten sam problem. Ja prosty człowiek jestem i kompletnie tego nie kumam. Dlaczego nie można zainstalować tak podstawowej rzeczy jak głupi sterownik do grafy... Bo ta wersja 1607 jest z marca 2016, a dzisiaj mamy 2024. Chcesz instalować nowe gry i sterowniki, to zainstaluj system wydany w 2024r. WERSJA LTSB NIE JEST DO UŻYTKU KONSUMENCKIEGO! Zainstaluj Home lub Pro i czytaj, co jest w opisach wstawianych systemów. Widzior likes this Quote
Recommended Posts